Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se primjetiti da niste fašisti i rasisti
Kamo sreće da se mogu vratiti na svoja ognjišta koja su napustili ne svojom voljom već usljed ratnih dejstava i humanitarne krize.
@minetagrdjo, samo ih jedna trecina dolazi iz ratom zahvacenih podrucja. Vecina ih dolazi iz mirnog Maroka, Alzira,Tunisa,Bangladesa,Pakistana, Eritreje, Somalije, Irana, Libanona, Nigerije.. a u Australiju pristizu i iz Indonezije. Namece se logicno pitanje"od cega svi ti ljudi bjeze?" Od rata ne bjeze , to je sigurno!
SOLUN JE GRAD POGRCHENIH TURAKA KAO SHTO JE SJEVERNA ALBANIJA DOM POALBANCHENIH CRNOGORACA.PRAVI GRCI SU KAO I BOSHNJACI DREVNA EVROPSKA CIVILIZACIJA I NIKAD oVO NE BI URADILI.
...vjerovatno sami zapalili kao i do sada više puta....sada neka spavaju pod vedrim nebom...
Ti si majmun. Grci su im popalili satore.. oni su veliki fasisti..
@ljubiteljifilma .....majmun te napravio....jesu i u sloveniji i mađarskoj grci zapalili šatore.....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Iskreno receno zao mi djece Ali da je vama samo znati koji su to neradnici i peksini,po Evropi.Nece da radi da ga ubijes,jer onda nema pomoc ni za djecu ni za stan,ni za hranu....... A prljavstina gdje zive,to je nemoguce opisati(vjerovatno to znaju ovi koji zive vani) Zene ce preskakati govna po stubistima,a nijedna nece uzeti metlu,a svaka ce prokomentarisati sto je prljavo
od švedske su napravili afriku
Ovo je istina sto ti govoris ako se odnosi na Grke.. Oni su neradnicka gamad koja su veliki teret Evrope. Hiljade puta veci teret su Evropi od sakice izbjeglica. Ako se ovo odnosi na izbjeglice.. veliki si i neupuceni majmun.
Kod mjesta Thessaloniki ahaha ..pa to je jedan od najvecih evropskih gradova Solun..
sta ocekivati drugo od intelektualaca sa klixa..
Da su se zajebali, jesu. Ali po cemu je Solun jedan od najvecih europskih gradova??? Hahhahahahah Pa grad Solun jedva da ima 385.000 stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bilo je i vrijeme, Grci ne znaju sta ce ni sa sobom, sreca pa su oni tu samo privremeno, kad bi odlucili spavati po atonskim parkovima kao u bg-u npr izgorili bi i imigranti, cak su i Srbi bacili par koktela na imigrante.
svi smo mi teroristi, i mi koji osudjujemo, i ovi sto se brane, i oni koji nijemo posmatraju, A I VI KOJI MISLITE DA SE BRANITE OD BESPOMOCNIH. Teror je rijec koja ce obiljeziti nase postojanje..
Podmetnuli ga krstaski teroristi. Kad mi padnu dva najveca teroristicka napada u historiji covjecanstva hirosima i nagasaki pa onda prvi SV rat pa drugi SV rat pa srebrenica pa krstaski ratovi sam sebe upitam ko je ovdje terorista