Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grci su evropski niggeri, sta oni imaju biti nacisti kad su crnomanjasti, lice na cigane svi. Mi bosnjaci smo pravi nacisti, arijevci i ljudski koljaci. Mi bosnjaci stida nemamo, kad se treba da k.o.lj.e onda k.o.lj.e.s.
Treba Bivšu Osmanlijsku Provinciju Grkistan i Smrdiju ponovo pripojiti matici Anadolu, ne bil se krivoslavni teroristi smirili na novih 500 godina
@bosna ponosna pa naravno da ce bit nigeri kad su u proslosti imali orgije sa kim su se god sreli, al vazno je da smo mi bosnjaci etnicki najcisti narod na balkanu !!!!!!!!!!!!!!!!
Grci su evropski niggeri, sta oni imaju biti nacisti kad su crnomanjasti, lice na cigane svi.