Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh i ja danas u banku da povučem -2200 KM
Nista su Grci sta nas ceka, ali sve zajedno. Nece nam niko pomoci nacionalna, vjerska i entiteska pripadnost. E ja sad odoh a svi vi zadojeni nacionalnom i vjerskom mrznjom kako god se zvali uzivajte jer vam je dobro. Zaboravih reci odoh u Skandinaviju, dobio papire. Vec sam odlucio da sam po nacionalnosti Svedjanin.
Ko procita od bosanceros-a komentar pojeo govno
@Bosanceros Bosnjaci su dobili 7 milijardi americkih dolara merhameta, sto je matematicki vise nego vi u genocidnoj za sva vremena, cak i sa opljackanom Bosnjackom i Hrvatskom imovinom. A to sto je Grcka propala hahahaha bas mi je drago, neka im Dodik pomogne. Ti idi dole krivoslavac sa svojim krivoslavcima. Hocete li da vam muslimani pomognu, npr Turska koja je 15 ekonomska sila u svijetu?Odrzali ste pravoslavno-teroristicki forum na Palama 1994 godine kada ste najavljivali sveti rat pravoslavaca sa muslimanima, na tom forumu je uz karadzica sjedio onaj iz Grcke premijer tada. Srecom Karadzic je u Hagu a Grcka umire u siromastvu, dugovima. To Turska moze za 2 sedmice poklopiti vojno. Turaka 80 miliona a Grka 10 miliona. 8 na 1 odnos. Neka su zaduzeni i propali. Nadam se Srbija bez Kosova, Sandzaka i Vojvodine je sljedeca koja ce bankrotirati.
bosnjaci ne brinite,za vas je njemacka opet spremila hajmove i socijalu,zna evropa ko su jos jedini kurdi u njoj hehehehehehehe
Ma nece ni grcka stici da izadnje iz Eura jer dok mi ovdje pisemo vec se u Njemackoj iza zatvorenih vrata prica o koraku naprijed a tj. zabava je bila dobra ali da je napustimo prije nego sto neode u golu agoniju. Njemacka ce na kraju i razkrhati EU ali da im hoce onda druge zemlje udariti vize pa da malo padnu na zemlju. Najveci krivac krize u EU je Njemacka samo sto masa u to nezeli ini nemoze da vijeruje ... Oni su manje vise unistili brojne drzave sto se tice dumping placa.
obećaje!? hahahahahahahha e moji klixaši, re-tardi!
-cigani mislili evo €urope pa na jasle i lezati i samo se zaduzivati ,nek €uropa vraca....Gori od c.e.t.n.i.k.a.
pa sta cekas, mars i ti u grcku, j.e.bo ti papandreos mam.aru!
E ja sam onaj od maloprije sto rekoh odoh u svedsku. A vas obojica ( ..@.. i bosanceros) i svi vama slicni sa tim sovinistickim komentarima, punim mrznje prema drugim i drugacijima uzivajte u svojoj mrznji. Mozda vas povede u prosperitet. Takvi kao vi sa sve \"tri strane\" ste upropastili zivot nama koji ne znamo mrziti. Neka vas stigne sopstvena mrznja. E sad ja odoh ceka me put u Svedsku, kao sto rekoh maloprije.
hahahahahahahaha,24% nakaznog rezervata se poredi sa grcima hahahahahaha.....pa grci su u jednom danu podigli vise para nego sto vi mozetet prikupiti merhameta za 20 godina hejjjj,grcka majka filozofije i umjetnosti,svjetski poznata zemlja,u svijetu imaju vise restorana nego sto bosnje mogu izbrojati,imaju vise milijardera nego km auto puta u bosni itd,itd....bosnjaci moji dragi,uozbiljite se i ne brinite za zemlje koje imaju silu iza sebe,razmisljajte kako ce te platiti grijanje u vilajetu hehehehe
jesteL i to nauĆili od onog jade haliloviČa?
Je.b.em na.nu mr.tv.om mu.sl.i.ma.nu
Povlače bezvijedne papire, imam i ja dinara.
A KUDA CE GRCKA CIGANIJA NEGO U EUROZONU!?Ma pusti lazljivu propalu ciganiju i bratiju pravoslavnih genocidnih fasista malih cigana srba-MRS!
Najvaznije je da nema panike. Hahaha