Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za konspiraciju i nejma toliko mjesta koliko je nepoznat ucinak vakcine e tu je problem jer manjka vakcina pa su odlucili je davati sa adjuvantom yj hemijskom supstancom koja izaziva povecanje imunoloskog sstema. e problem nije u vakcini vec u tom adjuvantu koji moze dovesti cak do paralize i brojnih neuroloskih poremecaja.dakle kad se radi nesto a nezna se krajni rezultat uvjek postoji ono a sta ako????
Vakcina H1N1 nije protiv gripe..Svinjska gripa je izmisljotina...Vakcina je SREDESTVO ZA KONTROLISANJE LJUDI A NAPRAVLJENA JE U LABORATORIJAMA \"GLOBALNOG SVJETSKOG PORETKA\" PO NALOGU \"BILDERBERG GROUP\"...