Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija! Gledam sinoć neku putopisnu emisiju, gdje Englez putuje kroz Grčku i pita ih u vezi dugova koje država ima, svi ko jedan ponavljaju da im to Njemačka namjerno radi zbog drugog svjetskog rata, k'o biva, oni ih toliko namučilu u ratu pa im se sada svete. :) Nenormalan narod!
Ovi grci mi nikako nisu jasni.
Lako je to zaustaviti ...samo neka dodaju ispred naziva srpska ili grčka Makedonija i oni su mirni jer nije svejedno (za njih đikane) srpsko drvo i obično drvo.
Izgleda da se ova pravoslavna rasa previše okotila zadnjih desetljeća. Ima idealna rješenja za to:Srbosjek, Jasenovac, jame i naravno sve ostalo što su oni upotrijebili kad su naš narod klali. Pa da bude 1:1.
Protestovanje kako se država zove , dok oni duguju milione Evropskoj uniji , vrlo pametno
Nema bolan vecih firauna. 'Vamo u Danksoj prodaju burek, sirnicu, baklavu kao grcke delicije, a cevape kao Balkan roles. Sve bi pohapali, a k'o satro oni nesto posebno. Jos mi dos'o jedan napumpani kesilo i kaze da se pisa na Bosnu. Pros'o sam kroz njega.
Nek demonstriraju za Kipar i Istambul da se vrate!Sto ne mogu kad se kurce nad slabijim!
turci ne vole albance i bosanske muslimane. albance nazivaju pošprdnim i uvrijedljivim imenom "arnauti" dok za poturice nemaju ni ime jer ih smatraju hrvatima i srbima kvazi muslimanske vjere, koji se dave svinjetinom, čvarcima i špekom. na kraju, albanci čak šta više mrze muslimane iz bosne, jer je albancima na prvom mjestu nacija pa tek onda vjera.
Današnji veliki protest, drugi po redu u 15 dana, najviše finansiraju grčka dijaspora, penzionisani vojnici, crkvene skupine i kultna udruženja iz grčke pokrajine Makedonije.- evo zla, isto ko kod nas...
Podrska prijateljskom narodu Makedonije.
Balkanci vazda balkanci.
Dok je bila Jugoslavija nisu smjeli pisnuti, a sad se uzdigli protiv Makedonaca.
ovi su izgleda gori od istocnih nam susjeda
@dersa, da nije postojala neka slavenska makedonija to je tocno ali za Bosnu se ne bi moglo reci
Divne kategorije ljudi ovi što najviše finansiraju ovo sranje! I kod nas bi ovdje sad opet rado zaratili isti ovakvi kreteni, priglupi dijasporci, zatucani vojnici, bezobrazni klerici i kriminalni nacional-fašisti!
ovi su lijeni ko bosanski muslimani.
Heee imam osjećaj da nam je ova planeta mala i da i sa nje treba ić da se gluposti izbjegnu.