Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašna tragedija, ali ostaje pitanje zašto Grčka kao država nije mogla učiniti više da spriječi ovoliki broj stradalih?!?! Izgleda da je kod njih osim finansijske i ekonomske krize, kriza i u organizaciji osnovnih službi koje bi trebale hitno reagovati u slučaju prirodnih katastrofa. Ta Grčka se izgleda raspada po svim šavovima...
Nismo se udostojili deset vatrogasaca da ponudimo, a Grčka je obnovila zgradu Vijeća ministara i Gradsku bolnicu. Sramota
Nije da ja mrzim grke ali ja bi njih sve protjero u srbiju njihovoj braci po "veri"😂😂😂😂😂
Haj sad reci da ih bog nije kaznio sto su migrante vracali... Sve jednu drzavicu ce kaznit u narednim mjesecima.italija prije nekoliko zemljotresi.evo sad grci pozar...mnogo je bola i tuge i djece koji traze pomoc i utociste iz jednog sistema u drugi..
Jesu li to izginuli svi policajci koji su tukli migrante?
@Karachinadobola za šta je nas kaznio poplavama? Šuti poklopi se
no koment :(
Ko ih šiša, nek gore. Može i cijela grčka da izgori. Kad je kod nas i HR bilo rato slali su srbima gorivo i dobrovoljce. Tad je srbija bila pod embargom a oni su bratiji proturali da mogu još više ubijat.
@blueparty Nataknem te zajedno sa grcima. Žali ih ti.
@blueparty nije da laze ali nema sa temom nista
Dabogda svi izgorili a požar se prosirio na bracu srbe pa sa njima vas skupljali metlicom i lopatom ....trag vam se zagubio dabogda ,ovo je samo pravda sto vam dolazi .....nikakvi sudovi ,od boga !!
Sta ce tebe stic samo bog zna. Sudit ce ti on kad tad!
Đe oni Nero oz vize?!
Jadan narod
Reš Srbin ili ti ga Rešo.