Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Mujo, ne nabijajte na kolac one koji za kolac nisu. Samo Vi ne znate kako su Turci surovi i nemilosrdni. Priče o turskim zatvorima su za Vas samo bajke. Jermeni ili Grci, nije važno-sve je snimljeno, sve žene, djeca i starci. TO se zove genocid, a strijeljanje vojnika je valjda ratni zločin. Ako vam je Turska mila ujedinite se, ali ne branite nešto što je nebranjivo.
Rano sam ust\'o....izvinjavam se...
vladimire@ ne rise...ne opravdavajuci niti ijedan genocid(kao sto vi vlasi radite)ili bilo koje ispoljavanje sile nad slabijim morate se dotaci sta je predhodilo tom uzasu sto je jermene zadesilo ..zapitaj se kakvo je pismo poslano franckuskoj prije toga i kakav je plan bio ..kada zvona zazvone niti jednog turskog uha nece biti uzivotu pa ih francuska izdade osmanlijama pa ovi njihov plan sprovedose nad njima samima..cipar ..tu je slican plan bio...samo sto tuci nisu bosnjaci da vjeruju vama pravoslavcima...iako su vas mogli za onih 400-500 g da vas nema ali eto nisu turci kao vi...sredice oni ove kurde kao sto su sve sredili..grcka je ekonoija slomljena u trci u naoruzanju sa turcima....oivu su fakti koje ti nemozes pobiti ...osim lazima ...
Turska je genocid nad Jermenima nastavila genocidom nad Kurdima. Osmanlije još uvijek ne znaju da su u 21. stoljeću. Ratuju na Cipru, Ratuju u Iraku, a pod zadnje bi ratovali i u Izraelu. Najopasnija i najgenocidnija zemlja na svijetu-Osmanlijska turska imperija.
bjez\'te kurdi, eto Turaka!!!
a sto ne napadnu grcku da spojimo polumjesec u ovom dijelu evrope opet?
Lažu i fino su stavili 49, da ne ispadne okruglo, djeluje uvjerljivije. Kakvi kampovi, kakvi bakrači, Kurdi fino odrade posao, preobuku se, vrate u svoja sela i nastave orati njive kao da nikad vidjeli nisu pušku. Dobra taktika, tako Turci mogu udarati samo po naseljima, a to ne smiju.
Ma lazu, to su ih Amerikanci ubili
bravo momci... samo gazi st0ku
udri bandu
zahebani Turci....:):):)
ma kakve Osmanlije, dok su imali vjere razvaljivali su sve