Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka zemlja ima policiju i vojsku da bi cuvali granice i mir u zemlji.Zasto samo opozicija u malim zemljama moze da rusi vladu,ako se ta vlada nesvida zapadu,zasto se to nemoze desiti u velikim zemljama.UNISTITI POD HITNO POBUNJENIKE I HOMS I sva druga mjesta gdje hi ima!
Pobunjeike treba eliminisati to su terorisiti koji se bore protiv legalne vlade predsjednika Asada. Zivo Asad. pobunjici su placenici Izreala i Zapada.
Evo jos jedan od bezbroj snimaka, kako se Asadovi artiljerci bestijalno izivljavaju nad civilima Bab Amra-Homs, koji se pretvara u drugi VUKOVAR http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3tDqHC_QViI
A evo i VIDEO sa prilozene slike, kako Asadovi bojovnici bjesomucno granatiraju civile u Bab Amru Homs, tako slicno je granatirano i Sarajevo.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B2Yf4WPIwmI&noredirect=1
ista stvar kao i sa libijom...zasto niko ne spominje izvjesce koje je objavila posmatracka misija arapske lige?!skoro pa dijametralno suprotno onome cime nas bombarduju ini \"demokratski\" mediji...vodja posmatracke misije,na kraju,dao ostavku zbog pritiska \"demokrata\" da prilagode izvjesce nalogodavcima,a ne da u njemu stoji ono sto su svojim ocima vidjeli i dozivjeli.
Ako Aleksander Lukašević tvrdi da je Rusija prijatelj svim sirijcima, onda to treba hitno bez odlaganja dokazati i praktično: Da bez odgađanja u što kraće roku evropske, američke i ruske diplomate dođu u sirijski grad Homs da razgovaraju na tu temu, kako bi se masakr u Homsu odgodio barem privremeno. Sve ispod toga je klasično laganje skupocjenih ruskih političara.
Bez intervencije masakr u Homsu. Sa intervencijom masakr u citavoj Siriji.