Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka bi trebao imato obraza kao ovaj posteni kineski politicar i podnijeti ostavku zbog zagadjenog zraka koji nas pogusi!!!
@Putnik81 Vlada Kantona Sarajevo donosi zakone o zaštiti okoline, a ne Gradska uprava ... ako neko bi trebao podnijeto ostavku onda je to ljubljeni i slavljeni Forto... jel to stvarno želiš?
@Putnik81 Ljudi cesto zbog svog neznanja prozivaju Gradonacelnika Sarajeva, nebitno ko on bio, za stvari za koje nije nadlezan, de pitajte prvo, informisite se, ovako samo reklamirate svoje neznanje..
FADILE NOVALICU pogledaj kako to rade moralni ljudi.
@fbUser1571384906 reci mu ti iz Laktasa, kako treba biti moralan..je.bo te tata Dodik
e moj glupane.
Ovdje na Balkanu ne znaju šta je to ostavka, evo primjer zagadjenje, što reći
Zatvorili ste grad...???Pa kako su onda ovih 29 kineza "turista",dosli u obilazak Hrvatske,BiH i Srbije bas iz vaseg "zatvorenog grada",bas u vrijeme dok virus hara,i dok vi aman - zaman ne zelite da se prosiri i na dr.drzave?!
@Meli25 poslala kineska komunisticka vlada na celu sa xi jinpingom. Strah ij je velike drzave bosne i hercegovine i klix je produzetak njihove propagandne masine
Treba ovog strpati u zatvor dozivotni . Zato jer je dozvolio pijacu ma kojoj prodaju šišmiše i zmije
Hocemo vas pamtiti po koncentracionim logorima za Ujgure i njihovim ubistvima....
Dao ostavku da pobjegne dok se nije i on zarazio
Kakav mentalitet, covjek daje ostavku, jer nece da kalja svoje prezime zbog stvari zbog koje nije uopste kriv. Svaka cast
Znači nemogu mu ništa..5.000 mrtvih i 50.000 bolesnih za sada. otelo se kontroli..zatvaraj granice samo migrante puštajte.
Misliš?
realno, nije kriv za pojavu virusa, i dosta su dobro reagirali