Očekuje se 6 miliona gostiju
74
Gradonačelnik Minhena otvorio Oktoberfest
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Sto ce sad biti zaceto djece u pijanom stanju
Oktoberfest je uvijek krajem septembra i početkom oktobra. Poseban doživljaj kad cijeli šator pjeva neke hitove. super je kad svi hodaju u nošnjama, idu na posao pa onda na feštu. idem opet u četvrtak. cant wait :-)
Octobarfest u septembru ?
Koji seljakluk i primitivizam, kretensko opijanje. NIkakava razlika od Cevljanske koride, samo malo bolje upakovano. Dakle, svugdje je to isto, u 5 deka!
...roštilj und pivo...imal\' me đe na sliKi :)
da je u Bavariji pivo prehrambena namirnica koja se porezuje kao hljeb ili voda sa 10% a ne kao alkohol sa 20%???
Gdje je tu Betmen nas ,sarajevski,da malo nazdravi ,voli on najvise ovakve manifestacije gdje se moze zaliti
Hocuu i jaaa :(
dobra im je ovo tradicija..... upoznas svabe malo u drugom svjetlu -nije bas ono samo, rad, rad, rad... jest da se sve placa da bog sacuva, od piva, jela, ringispila i svih dzidza koje se imaju kupiti, ali ima to nekako svoju ljepotu.... specijalno odjeca koju nose..... narodna nosnja, sto u nas vise nista ne njeguje, nazalost.
I ti prisustvovao !!! I, sta mislis od koliko djece si sad babo ? Pod 1) izmedu 1-5 2) izmedu 5-10 3) znatno vise
Mann ist kein Mann,wann er nicht ein Bier am Bauch standhalten kann:)
istocnom sarajevu 21 samoubica... mrs svi.. i pivo i minhen i vijesti i GLUPOST i MRZNJA! .. koliko samoubica ima u federaciji i u minhenu??? s;e;r;e;t;e i dalje
aferim dobri moji muslimani, došlo je vrijeme da sebi malo oduška damo. evo, ja sam za početak pojeo zwei deutschen speckwurst, i to sam sve dobro zalio s par litara njemačkog piva. sve bolje od boljeg... Oettinger Krombacher Bitburger Warsteiner Beck\'s Hasseröder Veltins Paulaner Radeberger Sternburg Erdinger itd... ma utopio sam se. nemojte sta hatoriti... hik.. hiiiiiik.. uuf
9,5€ pa to nije ništa, ja sam na SFF-u limenku od pola litra platio 201,5 KM. 1,5KM za pivu, a 200KM za kaznu što pijem na javnom mjestu. Pa vi vidite gdje mi živimo.
Idem sutra.......Prost!
Abd u srijedu sam tamo! Dirndl spremna!