Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da postoje preci problemi u drustvu o burkinija na plazi.
Lejla, vidim da si tipocno zensko (dakle glupa si), pa cu probati to jednostavno da ti objasnim.. Ni burka ni hidzab nemaju svoje temelje u svetoj knjizi niti je to po islamu propisano. Stvar je u tome da je obicaj pokrivanja nastao kao plod muske ljubomore i pod tim mislim da je pokrivanje zena zadrto i nazadno razmisljanje.. 21. je vijek i svako ima pravo na svoje misljenje, ti ako si pokrivena ja nemam nista protiv, ali shvati da je simbol pokrivanja seksisticki i u sustini da se nosi iz poniznosti, ali ne prema Bogu nego prema muskom rodu.. E sad ja tebe pitam, ti ako nemas nista protiv toga, ko je onda ovdje "glup", ti ili ja?
Glup si ko tocak 😃
Tako je Sadik....
Nista referendum i ostale trice i kucine. Goruca tema na Kliksu - burkini. p.s. Bio sam nekoliko puta u Londondu i svidjelo mi se :-)
Sa svojim životom radi šta hoćeš sve dok drugom čovjeku ne nanosiš štetu. Prosto.
svaka cast na razmisljanju.
Koliko god sam protiv pederluka, droge i slicnih poremecenih trendova toliko je i ova nosnja zatucana i zaostala..
A koliko god je 'ova' nošnja zatucana toliko si ti retardiran. Planktonu jedan.
@LajlaDiLajla idi burek slozi dok cojek sa posla nije dosao, mojne se s drugim muskarcima dopisivat..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)