Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brkati švaba je bio u pravu.
Sad vam odjednom valjaju a kad mi u mostaru nacrtamo kukasti kriz onda odjednom nevaljaju
Navedi dva književna djela ili knjige koje si pročitao i odmah ću priznati da si u pravu??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A kao do sada ga nisu nosili?!
Dva Sejtana, e i vas dvojica ce te pod zemlju kad tad a tad van ni pistolj nece pomoci
Za sve su krivi biciklisti...
Otvorena jesenja sezona lova na Palestince. Dozvoljen neograničen broj ustreljenih trofeja , naročito mlađih !! Milorad Dodik pozvan na otvaranje sezone, Vučić odbio radi psojete Srebrenici. http://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-posljednja-24-sata-izraelska-policija-ubila-tri-palestinca/151006001
Imajul se pravo i ovi u Gazi naoružat, radi nedavnog ubistva nekoliko hiljada nenaoružanih civila od strane Izraela. U BiH se već štancaju presude za ovakav ratni zločin: Mrko je gledao zarobljenike a jednog je čak i ošamario.
još ce dobiti nobelovu nagradu za mir ...
A kako je taj gradonačenik spasio JEvreja ? Ko blaženi Mojsije, tako što je preventivno kad je vidio da bi se toi moglo desiti ubio Egipčanina. To je logika stvaraoca republike srpske.
A gradonačelnik EVROPSKOG JERUZALIMA SARAJEVA poručuje da nema ni prebijene pare A sugrađanima nek je bog na pomoći. Da li ovi u Jeruzalemu nose pištolje da se odbrane od ujeda čopora neodgovornih pasa ili radi množenja mira dijeljenjem oružja autoru članka nije znano, a ni nama. A volili bi da znamo.
http://glz.co.il/
Mozes zamislit "rahatluka" kad nesmijes iz kuce bez oruzja. Kraj Raja, početak Pakla! Nekad se i kroz Kosovo nosilo oruzje na dobro vidnom mjestu, ja nekad, al sad? Kosovo naj dalja destinacija tim istim! Sve se okrene, kad tad!
Mozes zamislit "rahatluka" kad nesmijes iz kuce bez oruzja. Kraj Raja, početak Pakla! Nekad se i kroz Kosovo nosilo oruzje na dobro vidnom mjestu, ja nekad, al sad? Kosovo naj dalja destinacija tim istim! Sve se okrene, kad tad!
naoružan samo khurcem krecem ja u grad, zvona zvone ....bla bla bla ......
Ne shvatam pobili su neznam koliko palestinaca i zbog napada noza se dize ovolika frka a mozda se i branio ko zna sta bi onda palestinci trebali umjesto auta imati tenkove ako zbog napada noza ratna zona boze sacuvaj a sto je gore vise se u medijima spominje jedan napad noza nego puno vise ubijenih palestinaca od njihove strane.
pa jel mu ime Sam ili Nir Barkat
dobri vam novinari hehe ,i sam gradonačelnik!
Kako biti miran kad tlačiš druge?