Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato je da je fašizam krenuo iz kolijevke zapadne civilizacije tj.Rima.Hitler je bio Musolinijev učenik,samo što je učenik nadmašio učitelja.
i treba tu paščad odvojiti
fuj, rasisti jedni, cuj posebni autobusi za rome, ustvari sta ce romi u autobusima kad imaju one svoje fordove, zamisli autobus grasa i na njemu pise zabranjeno uvoditi zivotinje i rome
Znači svi Italijani u posebni autobus.
i onda ti evropljani dodju i nama sviraju o suzivotu
generaralizujete sve...nisu svi romi isti...nisu isti romi koji su decenijama u sarajevu i cergari dosli iz srbije ili bijeljine....nije korektno prema ovim " nasim" da ih se svrstava sa cergarima doseljenicima, sa kojima i starosijedioci ne zele nikakav kontakt
Čovjek im daje sopstvene busove ma extra. I jos se pojedini bune. licne autobuse ce imati. Bajno. Segregacija rasizam je kad ih mmršnes u 3 pm pa pješke neradnici smrdljivi bezkorisni.
Čuj, šta će im uopće autobusi, zanraniti romima da ih koriste, kakve dodatne linije, čuvajte budžet
zabraniti*
bolje ih nasilu kupati, višestruka korist..