Zgrade u plamenu, pljačka radnji...
0
Gradonačelnik Atine: Grad je pretrpio nenadoknadive štete
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ORDO AB CHAO - the new world order will arise out of the ashes of the old... anarchy, revolutions, wars, starvation, plagues all that is controlled demolition of the old systems to pave the way for the new system. It\'s all going according to plans. \"We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.\" - David Rockefeller
samo naprijed.... nebi li i nas narod skontao kako se rade demonstracije....
navikli grci dzaba da zive a dobro.
Stiže i vas genocidaše Božija kazna kao što je to slučaj sa svima koji su činili zulume, ubistva i silovanja po nedužnome i golorukome narodu! BOŽIJA KAZNA JE SPORA, ALI JE KONAČNA I SIGURNA!
ako ako, treba to da se desi da bi građani uzeli zemlju u svoje ruke. Dole EU. Napolje sa MMF-om i ostalim bankarskim gov.nima globalne vlade!
Uhapšeno je 67 demonstranata, a 70 ih je zatočeno.