Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se zelene povrsine betoniraju
Zanimljivo da kod nas niko ne odgovara npr za izdavanje urbanističke dozvole Tibri, ili sad npr saniraju se milioni duga UKCS a ne odgovara ko je dug napravio, isplaćuju se se svašta iz budžeta što su pojedinci zasrali a nikad niko za uzrok ne odgovara.
Sto bi Rambo rekao: Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarb'o tamno braon svaku vodu plavu. Nekako bih probušio tanki sloj ozona, A zemlju bih zaštitio kesom od najlona... Beton, beton, samo beton...
Dok postoji Damirov Tibra parkovi nemaju šanse u Sarajevu.
Mi volimo beton
Bosnjakistan neće imati ni metra zelenila, sve će profiteri hadžije u beton pretvoriti
ako imas dovoljno para i podmitis prave ljude na miljacki ces moci napraviti luna park ako zelis!!!
Da je Senaid Memić ostao još koju godinu načelnik općine Ilidža, već bi na Vrelu Bosne imali još jedan Tibra kompleks - on, neimar, sreća pa ode u ambasadore!
kod nas se sve betonira da se zagrije klima i da ljeta budu 40c ko pretis lonac
A to sto nece imat sto za jest?
Ma daj, bolje vam je konzum da napravite.
Uvjek sam se pitao zašto stanovnici BH mrze Sarajevo glavni grad za razliku od Srbijanaca Hrvata Crnogoraca Vojvođana Kosovara Slovenaca
mismo ijonako ušumi faktićki