Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte misliti da nećete odvući Novu Kelidoniju u propast a narod Kanake možda u nestanak, jer narod Kanake ne može da se odbrani ako bude rata na ovim prostorima. Replika, replika!
@federalac2000d ali, ..... samo su jedni mosnjoci koji su 50 ljestvica nize a zive u Jevropi... Ma to mogu samo vehabijsko-talibanski mozgovi u malih malenih mosnjooka
Dodik na aparatima :)
nači ništa od pripajanja matici Srbiji...
Francuski i drugi europski kolonisti glasali da se ne otcijepe od matice, svi domoroci očito glasali za otcjepljenje, ali ih nema dovoljno.
Pametni ljudi.
Vijest za paljenje narodnih masa u režiji miroljubivog klixa
Laktasenka postaviti da on pita zele li referendum! Zele li blagodati u vidu penzija od 150km ili zele da se nastave patiti sa Francuskom sirotinjom! Mile veliki vodjo reaguj!
nisam siguran da ce ovakvi rezultati biti kad Mile raspise...uostalom, videcemo
@federalac2000d svajcarac, gledaj svoja posla,,iseljavaju se svi al vi vidite grancicu kod drugog al svoju sumu ne vidite. Svoja vi posla a mi cemo nekako da se snadjemo..ne brini
Izgubili su vijetnam daj šta daš.
posteno...svakom treba dati pravo referenduma pa nek narod sam odluci....
Tako je. Referendum o postojanju RS u BiH