Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se odcjepljuju,samo rs ne smije :D
Zato sto su izgubili rat. :)
Pa imaju i oni referendume :)
Koliko milijardi godisnje su muzli Kaledoniju. Nista ne pisete o tome?
Mi kada se odlucimo totalno otcijepiti od islamista, necemo ni referendum odrzati, vec cemo samo kandaharu bodljikavom zicom ograditiI postaviti pasoske kontrole na dobrinji I bascarsiji.. Normalno, talibanima vize uvesti..
@492823 cetnici ce patrolirati granu sa pitbulovima I rotvajlerima, sto bi trebalo biti efikasno za prevenciju mogucih teroristickih incidenata...slicno kao sto braca jevreji kontrolisu one palestinsko - muslimansko divljake.. Evropa ce opet biti raj za normalan porodicni zivot..
@492823 Ti zivis u vjerskom ratu izgleda? :D Ili se krijes iza vjere jer nemas svoju povijest ili identitet pa moras se okrenuti religiji :D U svakom slucaju kad ti uspijes prizvati one Evropske nacionaliste, pogodi ko je sljedeci za totalan nestanak od Jevreja, Srba i Cigana? :D
Ova makedinija je dosadila i Bogu i narodu. Svaki dan makedonija ovo makedonija ono.
Separatisti ce vam skociti na nos kao i ovi nama ovdje, pa cete u Francuskoj traziti azile, ali i sa tim je zavrseno.
Ne radi to tako u geopolitickoj kategoriji. Ili je zakonito ocjepljenje kao u SFRJ, ako vecina u jednoj od drzava glasa onda moze da ide, kao sto se desilo nama, ili nije federalna drzava te nije zakonito, kao sto nije zakonito da se RS odcijepi, jer vecina zeli jednu drzavu. Samo sila moze promjeniti to, ali u Bosni bi to usrokovalo 3 svjetski rat. Zaboravi to sto su nam na nos skocili, to je inace korisno da se jaca nacionalni identitet Bosnjaka, to samo nama na ruku ide.
Na primjer moralo je Kosovo proci kroz mini svjetski rat da bi se odcjepilo. Moralo je imati jacu stranu na svojoj strani da bi bilo uspjesno odcjepljeno. Kompletan zapad je pravio rupe od srpskih heroja mjesecima da se to ostvari.
Jedino katolici i pravoslavci iz bih vise izrabljuju strane drzave od ovih!:)))
Svi se mogu odcjepiti samo cp jedino ostaje entitet sa snovima😂.
Lijen je to narod da bi bez donacija zivjeo
U slučaju kakvog trećeg svjetskog rata najbolje da se dobrovoljno predamo npr. Njemačkoj.
Zasto ne.Svedska je tako uradila u drugom svjetskom pa vidi ih sad.
Ovima sto prozivaju RS.Gospodo ja jos cekam da vidim fudbalsku ili kosarkasku reprezentaciju ili nedaj boze federalnu policiju na teritori RS.Toliko od mene.A da.Danas stize jos 100 brace Marokanaca.Lijepo ih docekajte.
Niti je referendum vazeci niti imaju potrebnu vecinu! Obicna zajebancija!
Sad sam komsinici prisao i rekao slusaj pakaš cu ti poderat i budi zadovoljna. Kaze sutra kad mi covjek ode u trecu smjenu. Reko vazi
Sad sam komsinici prisao i rekao slusaj pakaš cu ti poderat i budi zadovoljna. Kaze sutra kad mi covjek ode u trecu smjenu. Reko vazi
Pozdrav iz budućnosti. MMXLVI Anno Domini. Godina dvije tisuće četrdeset i šesta. Dodik priča o referendumu, Dodikistancima i dalje penzija 180 KM. Amerikanci prave hamburger na Marsu. Broj katolika u Bosni je moguće izbrojati na prste jedne ruke.
Kaledonija je inace latinsko ime za Skotsku. Tako su Rimljani nazivali narod koji je ziveo severno od njihove provincije Britanije, odnosno deo Britanije severno od granice Rimskog Carstva.
A de nam vlasino reci jel i to dole Srpska zemlja
@SDAsablja02 "Srpska" malim slovom nepismeno pseto. "jel i" se pise je li nepismeno pseto. Na kraju recenice se pise znak upitnik (?), posto ti je recenica upitna. Nije srpska zemlja!