Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump pravi A-SDA
E moji ameri zaraženi ste virusom iz Bosne zvanom što više podjela i što više stranaka. A uvijek smo na vas gledali kao uzore.😀
Pa vi uvijek gledate na trenutno svjetske sile(sve zlo) kao uzore od kako ste se poturcili pa dok se niste bilbordisali.
@gooUser1612678347 A ti kad pišneš svaki put kad se spomenu kineska i ruska sila, to se ne računa? Vladari ti svako malo trče kod "braće" kineza i rusa na poduku.
Od kada je ovaj umni sirotan dobio predsjedničke izbore, Amerikanci su izgubili svoj kredibilitet. Donose jadnim zemljama demokratiju, a država im se trese od Trumpovih posljedica.
@Miles Dison, ebem ti kineze, vec su preuzeli i evropu i ameriku, dok mi dobijamo kazne sto nas se okupi po petoro, u wuhanu krcate diskoteke i klubovi.
CDA US :D
Posto bi bila iz vecinski republikanaca iliti desnicara iliti levata...komotno mogu i SDS, SNSD, HDZ, CDA, DF, STRANKA ZA BIH....nastavi niz ima jos 144 stranke :D
Nije bitan Trump, već bi ljudi podržali bilo koju stranku koja bi se suprotstavila ludostima kvazi-demokrata, koji ljudima zabranjuju kretanje, ukidaju slobodu govora, i koji im nameću neispitanu gensku vakcinu
GLASACU ZA TEBE TI SI AMERIČKI BAKIR ZLATNE TI STOPE BILE AMIN
GLASACU ZA TEBE TI SI AMERIČKI BAKIR ZLATNE TI STOPE BILE AMIN
Budala i kamenja nikad nece nedostajati.
People and Justice USA
Servi su genocidan narod i treba ukinuti pod hitno rs
Svi veliki narodi su genocidni. Na koljena pred Srbe da malo pushite.
Bajden ni mjesec dana u bijeloj kuci, vec 600 atomskih bombi narucio, huska sa Rusima, otvorio granice migrantima, ukinuo preko 30.000 radnih mjesta, sa jos kojim sporazumom ce brojka prestici i po miliona radnih mjesta, i to sve od presednika koji je navodno dobio najvise glasova u istoriji SAD i pobjedio jedinog sjedeceg presednika koji je dobio vise glasova u drugom mandatu nego u prvom. Usput nestali problemi sa rasizmom u americi u toku mjesec dana nema vise antife i blm na ulicama.