Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi ovog naroda kao i Iracana , doduse iskreno Avgane i Pakistance ne simpatisem toliko ali ove zaista volim i cijenim kao sto volim i Perzijce. Nadam se da Iran i Sirija nece ovo sve gledati skrstenih ruku inace su sledeci zalogaj ovoj MASONERIJI. Libijo Srbi su sa vama, nedaj se Africki TIGRU i mudro razori ovu bandu. USA je vezana za dollar, ako sad se slozite i obustavite isporuku za dollar i €uro oni su definitivno pukli. Sto nebi bilo realno 10 tona zita za tonu nafte, pa nek upali svoj John Deer i nek radi. Iran Juzne americke zemlje kao sto je Bolivija itd pa onda Iran Sirija i ostale istocne zemlje trebaju da se udruze i da ovu BESTIJU slome za sva vremena. Nama su toliko zla nacinili da je potrebno 400 godina da se narod pomiri, sve te njihove produzene ruke MASONERIJE su bili nazalost vodece civije na Balkanu.
Eurofighter in Aktion (Bundeswehr) - http://www.youtube.com/watch?v=rSeXBGSq5bw&feature=related
Sky News trazi, Ali naravno ne pronađe, kuća Koja libijske Vlade tvrdio da JE bombardirana od Strane koalicionih Snaga . http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-O5KJavfiQo
CNN: Libyan government media trip goes wrong (Mar 24, 2011) 01:42 : CNN-a Nic Robertson opisuje medija putovanje otišao u krivu u Tripoliju, KADA nisu Mogli pronaći civilnu kuću da libijska Vlada tvrdila JE bombardirana od Strane Snaga koalicije . http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7oW6QWr23N8
PODRSKA PUKOVNIKU GADAFIJU OD BIH NARODA: Samo Naprijed Pukovnice
halo urednici portala vise informacija iz libije
naprijed Pukovnice
Legenda od pjevača: http://adf.ly/w7G2
\"ali mi stitimo civile \"
Maric je rekao sve sto treba da im se kaze. Love u mutnom pod zastavom revolucija u islamskom svijetu. Ovo je gora bahatost nego irak i afganistan.
@Bee Haa, kazes: \'Libijo Srbi su sa vama\'....? Pa ajde bre onda, idi tamo, pridruzi se Gadafiju, reci pare ti ne trebaju, ja sam dosao da se borim i ne bi bilo lose da usput predjes na islam, da se dokazes ;)
ZABORAVILI SU POGLEDATI FILM LEGIONAR ALI CE GA UZIVO DOZIVJETI
nek dođu miševi u pustinju ako imaju m..a al neka ih predvodi \"heroj\" sarkozi