Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se desi izlijevanje nafte u EU onda je ti ekoloska katastrofa..a u zalivu je to samo izlijevanje crnog zlata a to sto ce pola zivotinja pocrkati nikog briga. Kao i ono moze amazon izgorjeti ali nemoj slucajno da bi ko pisjekao drvo u svedskoj. Jbt odvratno.
To ti je licemjerstvo naseg zapada
Ove zemlje nikad nisu trebale prestat biti kolonije, i nitko tko nije bio u stanju samostalno potjerat kolonijalnog vladara nije za samostalnost ni sazreo. Da to kontrolira Britanija, SAD, francuzi bilo bi stabilno, nafta se ne bi bacala a nebi ni ovi razmaženi arapski prinčevi doslovno srali na naše balkanske droce koje se prodaju za pare. Ako vas intrigira što sam rekao doslovno, istražite malo, istina je.
@mpotocnj Sto posto divljacima treba neko ko ce vladati i upravljati.. Oni nisu sposobni za donošenje odluka ni za upravljanje bogatstvom...
a ko ti garantuje da ovo nisu uradili ti isti amerikanci francuzi ili britanci da ih sto vise zavade???pa da ih onda kad se pobiju između sebe opet opljačkaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocevici na stotinu kilometara od obale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@onako_ja Pa na brodu postoji posada koja moze biti ocevidac napada.
Vratice bratski Iran,vjerovatno cafirskoj Saudiji...
strategija, zavadi muslimane pa vladaj.
Iran namjerno ovo radi
najveće zlo koje podriva svjetski mir su saudi,upravo oni koji faširaju ,kamenuju ,odrubljuju glave a koji prijateljuju sa našim muslimanima./naravno ne sa svim/,pa eto ...družite se,fino se igrajte.....svakako su gro "turista"i kupaca srpskohrvatske zemlje u bih....
Gdje je svijet nastao tamo ce i nestati!
Sad kad Greta poludi zbog izljevanja nafte u more. Hebat ce im majku
Sto se braca krve
@d3mon Dabogda se istrijebili...