Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kazu sad oni nasi domaci,po kojima je i gadafi diktator bio...............
dje god se libija spomene, isti ovakav komentar naleti...dajte vise
i sta ti kazes,kakav je gadafi bio???.............
ovo sam predvidio od samog pocetka...Libija vise nr postoji,kao ni Irak...nije mi ni malo zao...pobijte se stoko arapska...gnjide jedne...vama ne treba Izrael...dovoljni ste sami sebi
Ova moderna vremena u kojima trenutno zivimo nece dugo trajati,stvorili smo sebi iluziju da smo savrseni a koliko smo glupi vidi se sirom planete.Neznam koje bi normalno i razumno bice unistavalo jednu jedinu planetu na kojoj postoji zivot i na kojoj zivi,zbog vlastitih interesa a sve pod parolom za bolje sutra.
mililicija ??
Muamer je bio GAD A FI cijevi iz koje se ipaljuju rakete.....
je demoNkratsi dogovoren na plemenskom sjelu.
je demoNkratsi dogovoren na plemenskom sjelu.
Plačite za Gadafijem sada, nećete se izvući 100 godina, ako i tada.
Čvrstog sam uvjerenja da su radikalni islamisti ubjedljivo najviše novca gurnuli u džep sjedinjenim američkim državama!
Pa logično, stvoreni su za te stvari od istih koji profitiraju. Nisi vidio zadnji dokument o FBI koja finansira rad tih islamističkih grupa?
Klasičan primjer kako ameri uništavaju jednu normalnu državu... Korak 1. CIA ubaci ljude u neke od libijksih plemena i pobuni ih protiv države Korak 2. Naoruža ih dobro i kaže im da će oružje kasnije platiti Korak 3. Organizuje državni udar, pa postave ove što su im pomagali Korak 4. Naplata i eksplatacija
...codename "zbigniew"...
ma sve ameri krivi hahahaha pa ispade po vama muslimani zesce glupi,ni muju ni haso im nisu ravni.
Vratite mog prijatelja gaddafija !! mislim njegovog sina ...
...poznata nam priča...
Mašala, stigla im demokratija koju su donijeli Ameri i EU.
niko im nista nije donio,sam libijski narod je sebi donio a to sto su divljaci je druga prica.zato im niko drugi ne moze bit kriv.