Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proklet ovaj svijet kad u 21 stoljecu gledamo ovu nepravdu i to fol u zemlji "demokratije"fuj gamad usljiva!!
I kad mi kakav smrdo što glumi eksperta za geo-politiku kaže Al-CIAida. U Gvantanamu nema ni Kubanaca (a zatvor na Kubi,ironija zar ne?) ni Iranaca ni iz Veneceule ni Korenaca ni Kineza ni Alevita ni Rafidija ni bilo kakvih šijja,svih ovih velikih (ne)prijatelja Amerikanaca nema u zatvoru ali puni zatvori njihovih "plaćenika".I ne samo to,ubiše ih gdje god stignu onim letećim skalamerijama. Joj da mi je bit' "američki neprijatelj" da budem rahat.
Tebi je očito najteže što tamo nema zatvorenih šiita. To nije zatvor inače da bi tamo bilo šiita i ljudi iz Koreje, Venecuele, Kube, jer Venecuela, Koreja, ili Kuba nisu osumnjičene za masovno "uzgajanje" terorista kao što je bio Avganistan 2001. tob vlašću talibana. Guantanamo ti je inače grad na Kubi u kojem žive Kubanci, a blizu kojeg se nalazi istoimna američka pomorska vojna baza za koju je potpisan ugovor sa kubanskom vladom još prije Kastrovog dolaska na vlast. Jedini zatvorenici koji su ikada bili u Guantanamu su ovi sada iz Avganistana uhapšeni pod sumnjom da su direktno oružanim otporom ometali akcije hvatanja najodgovornijih terorista u Avganistanu 2001-2003 ili na drugi način bili u njihovoj službi.
cek zar nisu poubija sve te zatvorenike