Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi ja mislio da je on umro krajem devedesetih
Putin je već tada pripreman,dok je Jeljcin pod alkoholm uvijek bio masovno izvlačili iz DDRa mašine i auta.
Ovako se snakcije pucaju nama, zadnjih 32g...DOGOVOR RUJA I AMERA ! ! ! EU kao nema plina( imaju u steku! )..... Pritisak na narod-e EU i ekonomiju!....A SVE U GRANDE DOGOVORU i talu! P O G L E D A J M O R A T U U K R A J I N I ! Smijesno i sve po DOGOVORU...Mahme im bjelosvjetske, zajedno sa domacim izdajnicima i gluperdama natakarimo.
....u danasnje vrijeme NOVINARI su SPIJUNI i obavjestajci! Ko ce bolje odraditi POSAO, nego mili i ljupki zenski glasic sa TV ekrana!Razmislimo....Zar nismo skontali to za ovih 32g ghuzenja narod-a????? Razmislimo....