Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je lik i pametan i realan, totalna kontra od onog debila Janše.
Kakva EU ništa od toga propalo kao Rimsko carstvo, sad ce da se smrznu, neka malo, nek vide koliko su slabi. Nek vas zeza Putin i vas, a vala i nas kad smo ovakvi kakvi smo.
Golube,nosi joj suze mjesto pjesme.
Pa nisu bez razloga u cekaonici. :)
Nije predugo, EU trulim birokratama nije ništa dugo....njima je "sve u roku službe" , poso lak, a para im dobra!! Mi treba da ispunimo - USLOVE! ...Pa ovo je Balkan creteni, to je sasvim dovoljan uslov, jer Balkan koji plovi bez kontrole, prepušten unutrašnjim konfliktima i utjecajima vanjskih centara moći, je uvijek potencijalno žarište "požara", koji može zahvatiti cijelu Evropu i Svijet.
Kako Ono kaze Victoria nuland? F*ck EU!
Senke nad Balkanom
Ma nama ni 200 ne bi pomoglo
Scholz se pita ko i ja u kuci...ko glavni sam,ko glava kuce,ko pitam se...Ja kao odlucim,al de reko mala pitaj mater...eto...
Nevažno. Druga tema. Putin je sad napravio termin sa Iranom. Sad treba vratiti dug kad su oni tražili pomoć u Siriji. 2016te ministar i 5 iranskih generala trčalo u Moskvu i sad se vraća dug. Kao u onom filmu kum. Kad otac prebijene djevojke pita da plati za uslugu, a ovaj njemu ništa ništa. Budemo se javili kad budemo trebali protivuslugu. A ovaj nema pojma kakva će to biti protivusluga..
Pa bolje da ne ulazimo,bar trenutno.Upravo smo neutralni sto je dobro dok je Rusija na meti,a kad ovo prode pa clanstvo zasto ne.Nego smijesno sto bas sad kad se ovo desava.
Svakim danom ce u EU biti sve losije. Vidi nizozemsku
Ma kakva europa, raspast ce se prije nego sto udjemo. Nego Milorade daj nam jos jedan ugovor za jeftini ruski dizel pored ruskog plina za grianje ove zime.
i bit će još 20, jedna češka jadna je u eu, kad su u jugu dolazili na more nisu za paradajza imali...šta se tu više treba razmišljati
Ovi nas levate kako hoce i kad hoce. Daj nam NATO, pusti evropske vrijednosti