Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas moras biti stoka od covjeka da bi zabave radi oduzeo zivot.... fuj!
Koliki samo retard moras da budes da odes da ubijes te zivotinje?? Mislim, ja to stvarno ne shvatam. Koliko ti mora biti dosadan zivot da to radis.
Sokirana sam , tog stomatologa bi bacila u samicu cijeli zivot, a iako sam protiv smrtne kazne ne bi se protivila da je dobije.Jos uvijek mi mozak ne moze da procesuirasta je taj monstrum uradio.
Dosadni ste vise sa Palestinom i Sirijom! Ko se brinuo za moje dijete dok sam mu davala americki paket i mutila mlijeko i jaja u prahu!
Most hated - najomrazeniji a ne najnepopularniji :/ Jeste vi klixovci zatucani, to je tacno Bogu plakati.
grozno sreća pa ovo nije uradio kod nas jer nikakvu kaznu ne bi dobio ipak su kod njih zakoni strožiji ali i njemu treba uraditi ono što je on uradio jadnom lavu.
zanimljivo je da kad nas ubice proglašavaju herojima, toliko o nama
Ja fakat ne kontam kakva je "čar" ovog "sporta", ubij i slikaj se...pihhh
Mozda zvucim zlurado ali kad god procitam da je stradao lovac,pomislim e to mu je milo za drago. Ljudska glupost nema granica...ubiti ovakvu velicanstvenu zivotinju zarad zabave,uzitka i trofeja je uzasno. Dao bog da mu nikad niko vise ne kroci u ordinaciju i svaki dan se kajao za ovo zlodjelo. Prelijepi kralju,uzivaj i trci po nebeskim prostranstvima...
PRAVDA ZA LAVA!!
seljaci su opasniji od atomske bombe Albert Anstajn
Trebao je doci kod nas u lov ima jedan nije lav ali mu je njuska ko u lava. Jednostavno bi ga nasao u uvrnutom tornju
ovaj atila je pametan ko moj mali u gacama. mars govedo glupo
Cin je za osudu. Ali se citajuci ove komentare pitam da li se trebamo podjednako bojati i pravednika odnosno internet-dzelata koliko i lovaca
Meni je Brutus drazi od Cecila, ali mi je zao i Cecila :(