Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad se svi izvlace kad im je u pitanju gu.zica.
prpa
da budemo jasni -amerika je izgubila svaki osjećaj prema svom narodu a kako neće prema drugima. da imalo imaju kulture za obrazovanje takvo nesto se nikad nebi ni pojavilo na inter ili u javnosti. kod nji nepostoji ministarstvo kulture obrazovanja u politici,oni su imuni od toga... njihov svaki 2 gradanin nezna gdje je evropa a kamoli afrika...tako sve sto se radi kod njih je na silu i oružjem otimaju tuđe i tako zive sve ovo vrijeme. dokad nezna se...
tupani jedni niskobudzetski, sa islamom nema izvinjenja , tu pomaze samo bespilotni tretman ili Guantanamo !
Ja se ograđujem od svih religija zajedno. Kad se oslobodite dogme počnete cijeniti sav život bez predrasuda.
ja ba
...gurema, ha, dečki. Niste znali šta snimate, sada prpa pa ko bajagi da se ogradimo..Sve je to židovsko maslo koje ameri tolerišu a možda i inspirišu.Žalosno je da ginu nevini ljudi i to je za osudu,kao onaj ambasador. Vas, koji ste učestvovali u snimanju nežalim ni malo i dobro bi bilo da vas nečija ruka pronađe.
Imali kakav link da vidim to\"čudo\"od filma
a ako se bune glumci sto su onda pare uzeli, drage im šuške!? :(
vidis, kako mozak evolvira, izmedju promjena ljudskog mozga, shizofrenija se radja, to jest religija.... vjerovanje u ono sto se izmisli i uopste ne vidi.
zasto me to ne iznenadjuje