Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volili ih ili ne , Ameri potrose na vojsku vise od slijedecih 9 na listi predvodjeni Kinom Pametnom dosta
Realna izdvajanja su mnogo znacajnija od nominalnih. To sto Amerikanac postigne za 700 milijardi Kinez i Rus uradi sa 100, jer su troskovi mnogo manji. To je kao i u civilnom zivotu, Ameru treba 350 000 dolara da kupi pristojnu kucu od 200 kvadrata, u bih istu takvu napravis za 50 000, i to zidanu, ne od iverice
@SigaSvjetloBjezi Valja po svijeta drzati pod kontrolom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda kazu da nije svijet u k**cu, koje pare ide na vojsku za ne povjerovati, a pola svijete nema sta da jede
Amer je kralj u tome .... ako kazu da je toliko onda je jos toliko, pa ljudi rade unaprijed i svako ko se upusti u utrku u naoruzanju, pada u tome ... neka se kinez i rus takmici sa njima... i na kraju nije isti kvalitet kineske opreme s aamerickom ... ili ruske ... sve sto rus pokusava su skripte o mocnom oruzju na koju svrsavaju samo siromasne zemlje, a sve sto je rus i kinez napravio, kopirao je od amera, spijun.tehnoloska i sl.
Druže Donalte, samo oštro prema žutima! Iz Kine, ako vijest nije korona virus, jest kamp za Musliamne, teritorijalni spor sa nekim od susjeda, ili pak kako je kćerka od 10 godina kljunom od prijetla zaklala dvije godine mlađeg brata. Fuj bolan, ja prije 10 godina htio onaj Maple auto da kupim, to smrdi u njemu u p.m.
Amerika ima 11 nosaca aviona. Kina 1,Rusija 0. O nuklearnim podmornicama da ne govorim.
glavni krivac.. amerika.. i ukidanje ugovora o naoruzanju..
rs proizvodi despote bojim se da ne napadnu evropu i ameriku sa njima!
I Milorad je učestvovao, kupio tri TAMića za policiju RS
Neka Amerike bog je pozivio
Dobro je pa je za odbranu 🤔