Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda se pocinioci patili i na ovom i na onom svijetu polako se zivi raspadajuci.
Čuj ne smije se imati obzira prema selefijama i sve treba pod kontrolu službi... DaBogda vam prema majkama vašim ne imali obzira i sve pod kontrolu službi za october, jogy i slično. AMIN.
jogy glupane: Islam se širi sabljom u smislu Islamske države koja je nametala svoj autoritet i svoju vlast, baš kao što su svi radili pogledaj malo historiju, a možeš i CNN. Drugo, Islam kao vjera nikad nije bio prisiljivan na pojedince jer sam Islam kaže u Kur'anu "U vjeru nema prisile". A glupane glupi svi kršćani u evopi su ušli u kršćanstvo prisilom kad je Rimsko Carstvo nametnulo Kršćanstvo kao obvezu. I zato glupane daj ne seri idi pročitaj jednu knjigu historije.
Bože sačuvaj. Naći i sprašiti metak u potiljak bez razmišljanja. Koji je to bolesni um da čak i djecu može ubijati.
:(
Ovaj fudbal i ovaj islam postali prenaporni. Kad će više nestati sa Zemlje da se opet mogne disati puni plućima?
Atomac@Top,Ravna gora mene ne zanima nije u mojoj domovini Bosni, mene zanima moja drzava.
Sta se moze ocekivati u korumpiranom svijetu, gdje je na prvom mjestu profit, tako ako nastradaju neki siromahi nije ni bitno.
Bojim se da i nas u Bosni ovako ceka od vehabija.Zar nije dovoljan bezobrazluk da niko ne moze ni uci u G.Maocu.
http://www.ravnogorskipokret.com/ Ulazi njima, a ne "vehabijama"..
bilo na svim svjetskim televizija,a sad i na klix-u :)