Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši Bošnjaci su svugdje dobar primjer vrijednog naroda, pristojnih vjernika, uljudnih susjeda i poželjnih partnera u poslu i ljubavi. Bošnjak je lijep, mudar, jak, pravi dasa.
Bošnjak takođe kenja po krođikanima, sad me podsjeti ovaj čmar iznad. Hvala, čmarkane.
Svaki narod ima svoj kukolj,previše utopijski gledate neke stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve pohvale za Ovog gospodina. Sto siri pravu sliku islama kao Religije i uneverzalnosti...te siri istinu o Stvarnim i istinskim vjerrovanjima koje tumaci islam.
Šta je tu čudno? Bošnjaci i Albanci su jedini autohtoni europski muslimani.
Senaid Kobilica (rođen 17. januara 1974. u Zenici, Bosna) glavni je Simam Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, nečim što je bio od 1999. godine kada je došao u Norvešku.Kobilica je naučio arapski, turski i engleski kada je pohađao srednju školu u Sarajevu, 70 km od njegove rodne Zenice. Nakon završene srednje škole dobio je stipendiju za proučavanje islama u Islamabadu u Pakistanu.
Norvezani su izasli u susret muslimanima, jer realno, 99% islamskih starjesina nema ovakvu ni porodicu ni izgled, ni pristup religiji...
Ako su u vezi i pod pokroviteljstvom IZBiH, treba provjeriti da se nije neko iz SDA klana infiltrirao.Biti oprezan, znas kako je tesko kad se nakote, valja to pohvatat ko zeceve.SDA u Norveskoj preko BH udruzenja baca koske, Turkovicka baca sijeno.... Tik Tak..Tik Tak..Tik Tak...
Ovaj živi da bi se pravdao, svaki dan se mora pravdati i ko miš živjeti na posmatranju non-stop, za evropu je to jedna ekstremno čudna egzotična tuđa daleka religija i kad vide bijelca šta radi, nastaje konfuzija, pa dođu tv ekipe da snimaju, ali on i dalje ne shvata...
Svaka religija u Europi je “tuđa religija” i svaka je došla sa Bliskog istoka na ovo tlo.
komšije ili uljezi?
Kako smo svi fini, kulturni, postujemo zakone, ne bacamo smece, svugdje osim u svojoj domovini.
Kobolica a imam i to veliki imam
Bit ce da se Bosnjaci po zapadu jedino mogu pohvaliti islamom.
Za divno čudo, čovjek izgleda nekako pristojno i civilizovano. Ovi kod nas svi kao seoski filozofi. Tako zvuče, tako i izgledaju, da ih se postidiš. Ovaj čovjek izgleda nekako čisto, uljudno i ima sve svoje zube. Ovdje ili su krezavi ili, kad se dočepaju službe i nahapaju para, osmjeh sa dva broja većim, umjetno blještavim porculancima.
@gooUser...021 ne bih se složila. Ne znam kako nisi pratio ramazanska izlaganja akademika Esada Durakovića, Rešida Hafizovića, profesora Orhana Bajrektarevića, profesorice Mubine Moker i drugih... imaju Bošnjaci impresivnu teološko-intelektualnu elitu.
Meso uleme je otrovno brate, ne bih ja raspravljao o tačnosti pa makar bio iz Norveške ili Bosne, ogovaranje je poput jedenja mesa svog umrlog brata. Nemojmo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li ovaj mali ženski konj arlaukat sa kakvog mosta, kao onaj u Londonu?
Mogli ste prevod napraviti jer nije nam norveski bas jaca strana
nadam se da sam danas nabo 900, sutra na 1k napadamo!