Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u iranu vlada veca demokratija nego u sad...treba dobro obratiti paznju ko iznosi vijesti i sta iznosi... volio bi vise demokratije i medijskih slobode....zasto nekazete da narod sjedinjenih drzava ne zeli rat u iranu,iako ga vlada zeli....ali mediji uvijek moraju bit na strani vlade....
diktatura.
Podsetimo, Iran je u sporu sa slobodnim Zapadom zbog kontroverznog nuklearnog programa za kojeg su neimenovani izvori blizu Pentagona sigurni da je plašt za izradu atomske bombe hiljadu puta jače od onih bačenih na Hirošimu i Nagasaki, javlja Glas Amerike.