Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovde ustanovi prevara, a vjerovatno hoce, ide ponovno brojanje u Arizoni, Michigenu i Wisconsinu.
Moglo bi ovdje biti iz keca u dvicu
prije "samo" nekoliko stotina pogresnog brojanja. Na izborima ne smije biti "samo", to mora da se broji kao lova. Ako nepravilnost na nekom mjestu nije zbog masina nego zbog prevare, onda to povlaci pitanje opste regularnosti izbora. Ne govorim samo o Americi. Stranka koja ima slabiji kadar za pracenje regularnosti, utrku starta sa slabije pozicije.
Najbolje da mu Dodik i Vucic prebroje glasove...Mada nisam siguran da li znaju brojati...🤔🤔
Ima nade za Bleksandara Tucica kaza Kino Doakovic...
Ovo je Trumpu borba za zivot i smrt nije se trebao hvatati politike.Odmah nakon dvadesetoga januara presjednicka zastita mu istice devet sudzenja je prijavljeno protiv njega ode mu bogastvo ode mu sve sto je stekao.Od tih devet najgora je za porez i dug prema drzavi ako ne plati tu ogromnu svotu svasta se moze desiti imovina mu se moze oduzimati a cak mu i zatvor prijeti.
Frajer je fakat pokiso,ja bi mu dao za poklon Georgija i jos jednu pokrajinu opet je zijanio,vozdra vole crveni sad ce i duduk za tobom.
TURCINNNNNNNN skičaćeš ti ko svinja u svom toru uskoro sve nam se čini 🤔🤨
Tako je to kad idiotima das sansu da se dokazu da su normalni ljudi. Znamo mi to u BiH veoma dobro! Brojite i rezutat ce na kraju biti isti, poenta je u tome sto treba zadovoljiti onoga koji je na vlasti u njegovim zeljama. Ovdje cu stati jer su psovke ono sto slijedi dalje!
Sve ove drzave koje ovaj prevarant trazi prebrojavanje, jasno je da je on smutnju napravio.
Looooser
Joj stručnjaka u komentarima... Nije dalje od Beča putovalo a sve znaju
Oi bajdenovi izgleda da kradu glasove ko sda
Pomiri se izgubio si pa sta nije Smak svijeta idiote
Neka vama Bosnje objasne kako se organizuju posteni izbori bez ikakvih zavrzlama. Imamo masu strucnjaka ovdje na komentarima.
nisu krali kad su broajli nego kad su skupljali glasove, ovo je tkz. dodikovo skupljanje glasova.
Normalno da su namjestili rezultate 8 decembra sud će presuditi u Trampovu korist.