Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nam samo Jeb, falia da bude kao što mu ime kaže
Ivica Dačić Jeba Busha umesto Sebastiana Kurca.
Trump i njegovi trumpeters i Jeb i njegovi jeba.i
Jeba te led.
"guverner Floride, i sin, odnosno brat dva bivša američka predsjednika"
čestitam na konstrukciji rečenice, znači Jeb je brat oba predsjednika a u isto vrijeme je i sin starog Busha :) bravo klix
Jeb te Jeba, dok te neizJeba...
kad će ovaj budalaš odgovarati za zločine što je napravio,uništio je par zemalja,naredio mučenja ljudi,započeo par ratova itd?
Bakir Zajeb Izetbegovic
Marss pseto
ode Jeb u vodu, po George-u se vidi da predsjednik radi šta mu drugi kažu jbte ovaj nije znao dvije rečenice sastavit.
E bas me zanima ta informacija stvarno, koga je Bus podrzao, zaista ovi danasnji mediji se pretvaraju u turbo-folk medije, parove medije, farma mediji itd.
ma gdje je sad onaj što je tvrgio kako je putin autokrat, a na zapadu, u demokratskim zemljama se smjenjuju ... jesu ali iz carskik porodica bush, klinton i sl.
@Onaj mali i ...kakva je razlika između jednih i drugih