Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedani humani milijarder. A vama komunjarama niko ne valja, koliko je Staljin poklonio, metak po glavi stanovnika?
taj da pokloni,..........a da li znate kako je preziveo nacisticku okupaciju ;44 madjarske on je lik pred svojim uhapsenim roditeljima i bracom i sestrama,rekao da nema veze sa njima. odrekao se svojih.......sam satana je on
Soros nikada u svom zivotu nije poklonio nikom nista, cak ni svojoj djeci.. Ako \"poklanja 100 miliona\" oprace vjerovatno deset milijardi... Zbog ovakvih \"Dobrih ljudi\" Srbija, Hrvatka, BiH i jos mnoge zemlje u svijetu (CItaj NAROD) duguju, svak, preko dvadeset milijardi dolara, a ovi pokloni su CISTO PODMICIVANJE.. Tesko zemlji i narodu kome SOSROS POMAZE..
KOJI APSURD : ZIONISTA SE BRINE ZA LJUDSKA PRAVA !!