Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja demokratska drustva? Ta drustva u kojima ljude zatvarate u kuce zbog prehlade? Unistavate zivote ljudima, gazite po osnovnim ljudskim pravima? U cemu se vi razlikujete od Kine? Kina maltretira ujgure. U Austriji, Nemackoj, Australiji, Kanadi, Novom Zelandu, su svi kao Ujguri. To je vasa agenda. Matori vampir mi prica o demokratiji. Treba te spaliti na lomaci djubre.
reče 127 godina star vampir
svi teoticari zavjere, evo vam covjek za koga prebacujete 95% problema ovog svjeta.. ako je toliko los onda trebate suprotno misliti od onoga sto on misli.. to znaci trebate podrzavati Kinu i njeno prosirenje.
ljudino umri vise
Rsko je gdine Soros! 👏👏👏
Demokratska društva su najveća prijetnja svijeta.
To jedna mladost
Mi Bosnjaci smo stvorili Hrvatsku i Srbiju, Sloveniju smo bukvalno napravili ovako i onako. Bosna je nasa domovina ali smo stvorili i ove drzave. Prije ili kasnije opet cemo ovladati ovim drzavama. Pripojit cemo ih Bosni i niada vise nece izaci iz nasih granica. Uskoro.
Riotintovac Soroš. Prvo po Africi sa Blerom zastupa Rio Tinto, onda Blera pošalje Vučiću, pošalje mu i Orbana. Svjetski mutikaša broj 2.
teška srca se slažem sa ovim vampirom, ako žuti ikada postanu faktor u svijetu, kao što su vampir i njegovi, mislim da smo ga podojkili drugarice i drugovi i to mnogo više, nego što smo ga do sada dojkili, nažalost, izbor nam je između raka i leukemije
''ponavljajući trenutnu liniju mnogih američkih konzervativaca''!? Šta bi ovo trebalo da znači na bosanskom, pitamo vrlog prevodioca ovoga teksta.
Şoroş tebi je vrijeme za znaš već šta bezobrazniče.
Govoreći leš!
Nije dide, nije, najveci problem je EU. Preko Milanovica, Grlica i Covica otimaju nase resurse, rovare po ustavu i sery svaki dan.
Ne laje pas zbog sela, nego radi sebe
KO prizeljkuje kinu kao silu n1,nema veze sa mozgom. Milijardu i po ljudi,70miloona ima pasos i donekle normalan život,ostali rade za dolar,jedu ścenad itd,sta mislite kako bi tek nas ostale tretirali. Lijepa Amerika naša,jos izjavu godina da komanduje🇺🇲❤
Lijepa amerika
hahahahha odi se hrani GMO hambasem