Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je stara istrosena kobila...napravljena na krvlju Afrike , Indije ...kolonijama......sve EU banke najuriti sa Balkana i zamoliti Americke da dodju!
Pa to je isto.
Kakva EU treba vas nogom nabiti i vas i Turke , samo Amerika
UN su samo oruzje u rukama demona ...
Korona je prevara veka. Nadam se i poslednja u reziji globalista.
@TangoTuceVirusa Posljednja nije sigurno .. ovo je samo uvod ...
Kazem nadam se. Ako Tramp dobije, bice; m poslednja.
Vi sirite dezinformacije o broju zarazenih i izvoru virusa svi vise znam oda vam je pobjegao iz laboratorije kakvi misevi i supe pa do sada bi ptice padale ko kugle sa neba a ja nesto ne vidim ni jednu cuj sa zivotinje na cojeka a nemoze sa zivotinje na zivotiju .
#coronajeobicnagripa
@Gazda Malo jača ipak.
Čitavo znanje je pogrešno, uključujući i doktora i ovi koji govore upravo. Nije fazon proizvoditi vakcinu, liječiti bolesti, ganjati virus, tražit uzrok. Kako nema smisla tražiti uzrok za infekciju tako nema smisla ni tražiti alergen za alergije. Uzrok je loša hrana što uzrokuje da čovjek postane osjetljiv na polen, hranu, viruse, toplotu, hladnoću, Naročito žderanje, brza hrana, vještačka hrana (so, šećer, ulje, brašno, sirće, biber).
@PrirodniDoktor Mnogo pametujes, odnosno pretpostavljas... Hajd razguli.
@OnJeSamoMaloMaloLud Ne pametujem nit pretpostavljam, već jednostavno ne vjerujem u današnje nauke koje nemaju smisla. I ja sam ranije vjerovao u pranje zuba i ruku, viruse, operacije, vakcine, infekcije. Dok nisam naišao na knjige poput Myth of Medicine, Health and Survival in 21st Century, Handbook of Nature Curse. Knjige rade, sviđa mi se teorija, jednostavnije, lakše, jeftinije. Bave se otklanjanjem uzrok, npr kad postiš odjednom nema nijedna bolest i zaštičen si od virusa.
Bravo napokon ljudi otvorite oci,zaista je ovo necije maslo europa da se unisti bez ispaljenog metka