Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze i USA pobijediti ISIL
Rusija bi mogla lako zauzeti baltičke zemlje veoma lako ali Rusija nije bijesno zapjenjeno pseto pa da ide bezveze zauzimat okolo nejač. Krim je pripojen jer tamo žive većinom Rusi,a prijetnja je bila nacistička vlast iz Kijeva. A ova izjava ovog ratnog huškača više opisuje SAD, jer pod njihovom palicom se nalazi dobar dio svijeta.
A šta onda? Zauzeto treba i zadržati generale. Imali ste situacije od Vijetnama pa naovamo!
haha, 'Rusija moze da ih zauzme' a nato ih vec okupirao! Rusija moze damo da ih oslobodi.
General Hodges prica o Rusiji, a misli na one tri zene koje drzi zarobljene u podrumu svoje kuce i dva lesa zakopana u dvoristu. Samo ceka da zavrsi konferencija za stampu i ostale formalnosti pa da se bavi onim sto svakom psihopati najvise godi - sadistickim izivljavanjem. Vidi se na fotografiji da je nestrpljiv da se docepa svojih zrtava.
...od masivnijih "taktičkih" vojnih vježbi na baltičkim granicama, do zauzimanja istih, prošlo bi vremena u rasponu dnevnika bhrt.
jel se meni ćini il se ovaj fura na musolinija :-)))
A ko je zauzeo Afganistan,Irak? Ko je organizator rata u Siriji,Libiji? Ko je napao Vijetnam? Ko je bacio prvu atomsku bombu? Ko je upotrebljavao "napalm bombe" koje su zabranjene po svim konvencijama? Ko podrzava Izrael (teroristicku drzavu)? Ko je bio organizator svih arapskih proljeca? Ko je razbio SFRJ? Ko je bio organizator za raspad sjevernog i juznog Sudana? Koja je drzava bila robovlasnicka do nedavno i koja je drzava lincovala crnce? Da nije slucajno SAD?
kme kme
@guzarcurguz14 Kao prvo,rudna bogatstva:Ogromne rezerve zeljeza,bakra,kobalta,zlata i rijetkih minerala cija se vrijednost procjenjuje na 3 bilijuna dolara(americko istrazivanje 2001 godine)Na afganistan ti je izvrsena invazija da bi u toj zemlji osposobili svoje vojne baze..Sta se nakon toga desilo? Izvrsena je invazija na Irak..Ostalo je sve istorija...