Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Srbija nijednog...
Ali imaju Cecu, Farmu, Parove i splavove. To je vrh servske kulture :) Dakako, i Lea Kiš.
АХАХХАХАХАХА :) А у БиХ ниједан од представника није из Бошњачког народа. Глупани.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kad se uvede nobelova za genocid, tad ce i Srbi imati jakih kandidata.
Glasni@ Kralju nad kraljevima. Kako u sridu...
Glasni@ Kralju nad kraljevima. Kako u sridu...
Cuj vole Srbi da prisvoje. Pa ne prisvajamo nista vec samo prihvatamo ono sto su drugi sami rekli,a to je da su se i Andric i Selimovic izjasnjavali Srbima. Sta vama tu smeta? To je bio njihov stav.
A Hrvati kradu zapadnu varijatu bosanskog,a? :) Daj nabroj jos sta to susjedi kradu velikim Bosnjacima? :)
jes mi mrsko citat kad vidim ove fasistIzjave ... odoh ja svojoj hurmasici plesti priglavke ... :)) od toga barem nekog hajra :))
Pa dobro,Bosnjacima je najbitnija stavka da u Srbiji nije rodjen nijedan Nobelovac,vise nego sto su u BIH rodjena dva :) (na stranu to sto nijedan nijd bio Bosnjak,ali rodjeni su zaista tu). Sad kad bi ja rekao da BiH nikad nije izdodila naucnika kao sto je reciml bio Milutin Milankovic-to nema veze... Ovaj clanak je nacionalno ostrastio Bosnjake i na tren ih natjerao da zaborave sve one liste na kojima BiH u regionu redovno zauzima zadje mjesto...
Imaju Kristijana Golubovica, i on bi trebao dobiti neku nagradu, barem za odradjene milijarde i milijarde sklekova
Kako to ide, nebeski narod a ni jednog nobelovca?
Pa ni allahov narod nema nijednog...
Cijeli narod je Allahov narod pa i srpski
Kurva srbija nijednog
Jesi li se nacionalno ostrastio? A ako ja sad tebi kazem kako je recimo jedna Srbija izrodila Mihajla Pupina ili Milutina Milankovica, koji su dali doprinos covjecanstvu, a Bosna nikoga ko je bio svjetski naucnik, sta ces odgovoriti?
U čemu doprinos.....................u klanju muslimana u Istočnoj Bosni i Sandžaku...................by the way znam ko su
Hoćete reći, BiH Hrvati dva nobelovca!
Bosanski katoloci,hrvati su u hrvstskoj.
Ma ja, nisu Hrvati nego ono sto bilbrod naciji Bosnjacima odgovara i sto Bosnjaci kazu. Vi ste superiorni da odlucujete ko je sta. Mada se niste ni izmedju sebe odlucili, jedan pise Bosnjaci a drugi Bosanci. Nebitno. Sad kad ste napisali da to nisu Hrvati, sad je sve ok. Zanemaricemo cinjenicu kako se ti ljudi zapravo izjasnjavaju i sta kaze Ustav "bejha". Na kraju krajeva, i malin Srbi i Hrvati uce u skoli kako su Bosnjaci islamizovani Srbi i Hrvati tako da morate uedariti kontru. Ja vas i razumijem.
Al' zato Srbija ima "realitije", uključujući i Zvezde Granda. Jes' da im i tamo nasi sve opuhase, al' to je druga prica.
Hrvati trebali bi dobiti nobeblovu nagradnu za Kulturu
Vladimir Prelog bosanac? To su neke nove spoznaje za mene. Otac Milan mu se rodio i umro u Zagrebu, te živio jedan dio života, između ostalog, u Sarajevu. Sin Vladimir rođen 1906. u Sarajevu, a 1915. se odselio iz SA. Čisti Hrvati, bez ikakvog prisvajanja.
Evo jedan citat iz knjige ''bosanca'' Preloga. MILAN PRELOG, POVIJEST BOSNE OD NAJSTARIJIH VREMENA DO PROPASTI KRALJEVSTVA, 1912. Stranica 10. Zemlja Neretljana bila je gotovo redovno sastavni dio hrvatske države. Dolina rijeke Cetine, čitava preostala Dalmacija, Imota (Imotski), Hlevno (Lijevno), Pleva (oko rijeke Plive), Dumno (Duvno), Dlamoč (Glamoč) i zapadna Bosna od Vrbasa (a i preko njega) sastavni su dijelovi Hrvatske, ali Hrvatska tijekom vremena gubi po malo od ovog svog područja u korist Bosne.
How Yes No "Daidza". Evo sta je co'jek za sebe napis'o: "I was born on July 23rd, 1906 in Sarajevo in the province of Bosnia, which then belonged to the Austrian-Hungarian Monarchy and later, in 1918, became part of Yugoslavia." Izvor: http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/chemistry/laureates/1975/prelog-bio.html
halooo ba koji kompleksi, kompleksasi ste samo vi koji ste se rodili i zivite u bih a ne smatrate je svojom.neka su i ova dvojica hadalja bili takvi al ko ih hebe isto ko i vas.rodjeni su u bih to im je nacionalnost htjeli ne htjeli, jer ovo nije drzava jednog naroda vec 3 konstitutivna naroda i jos mnogo ostalih. jedan bio srbin, drugi hrvat, al obojica bosanci htjeli vi ne htjeli jer su rodjeni u bih. da su romi bili ili zidovi opet bi nasi bili.jadni li ste vi ni domovine ni identiteta nemate..moze ih svojatati ko hoce al oni su iz bih, a ako se nisu osjecali tako onda su im jadni zivoti bili kao sto su i vasi, moj nije jer ja imam domovinu i volim je ko svoj zivot!
cetalji na haparatima skutori na medjunozju
Vlahurdija, tursko-romse krvi, koja je naselila Novi Sad protjerala je visevjekovno zivlje s tog prostora, Madjare, ali ko zeli da zivi sa mitomanima, bolesnicima i cajkarima - servima. Poganija koju tare bijela kuga, valjda je to rezultat himne ''Boze pravde'' :)
poturcenjaku lojavi opet se sramotis p.s.vas ne tare bjela kuga
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako su patetični ovakvi tekstovi. Nemaju nikakvu vrijednost, a služe kao svojevrsni "pissing contest", povod za nacionalistička i fašistička izdrkavanja maloumnih nacionalista koji pohode klix.
koji glupaci hahahahahahahah nobelova nagrada je kroz citavu istoriju bila ispolitizovana (nisu je dobili mnogi koji su trebali ) Srbi imaju Nikolu Teslu,Mihajla Pupina,Milutina Milankovica ... jedan Tesla 99% tih nobelovaca moze staviti u dzep
Samo ga vi smatrate Srbinom, covjek je znanje i uspjeh stekao u Americi. Tesla je Amerikanac. Da je ostao u Serviji bio bi obican konjusar i kmet s sumadijskih polja.
poturcenjaku lojavi sramotis se
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
smao su rođeni, nijedan nije živio ovdje .)