Smrtonosni zadatak dat ljudima
0
Gdje su roboti kada su najpotrebniji Japanu?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je seljak ovo napisao da ga ub.i.j.em iz puske?! Dvocijevke! Clanak ko pijacni razgovor: A djeee su im sada onijeh raabootii sto odaju okolo...
Wickiliks!?? HAHAHAHHAHAHAHAHAH AAAAAA HAHAHAHHAHAHAHAH
ah sta reci... bosanci imaju svu pamet ovog svijeta, ali kada ju kod kuce treba upotrijebiti, nidje je....
Nesto ne vjerujem da je tako lako gasiti pozare, prelaziti preko srusenih konstrukcija, koristiti manuelne kontrole (ne vjerujem da im kontrole nakon ovih eksplozija, pozara i radijacije rade preko racunara), i kakvih poteskoca sve nema. I to sve da se rijesi jednom rukom i kamerom. Mozda si upravu ali ja bas nesto ne vjerujem da jedan robot moze sve to uraditi.
Japan se nalazi u izuzetno teskoj situaciji, i oni rade najbolje sto mogu! Pitanje je da li bi se bilo koja drzava snasla tako dobro kako se oni snalaze.
Japanci su napravili robot sa kitom od 50cm da im tare Japanke, i imenovali su ga; Bosanac...
sad su odjednom svi pametniji od Japanaca...
Fazon je sto ti Roboti po svojoj konstrukciji i umjetnoj inteligenciji nisu bas sposobni da izvode vise od jednog zadatka, a kad se uzme u obzir kolicina problema nesto i sumnjam da bi bili kakav uticajan faktor.
Roboti su kod Zikrije Avdagića,pionira Gluhobukovičke robotike i sistema u nerealnom vremenu,bosanskohercegovačkog i naučnika s alipašinog...
ovo su napisali tzv novinari ovog portala!!! svaki clanak sve gluplji i gluplji...
meni je uredu naslov, ali ovaj podnaslov...
Njemacki mediji u danas 13/.sati, saopstavaju da je Wickiliks,iznijeo podatak ,da su Prije 2 godine u Japanu jedni predlagali da se zaustave te elektrane na tom mjestu ,jer su im javili da ce doci do zemljotresa u Moru i katastrofe ali nisu vjerovali tim informacijama samo su odmahnuli rukom .
hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa