Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i nama je lakse, otkad se oni pridigose !Ne moraju da nam pomazu, ali nekako nas Zapad manje gnjeci kada su Rusi u prirodnoj velicini.Vi niste problem, samo treba malo vremena pa da se ovdje povrati prirodan red stvari...Zato se \'\'sarajevskoj\'\'politici zuri ! EU nema drugog puta , nego put saradnje s Rusima ! Tako da ce i \'\'zapadni Srbi\'\' doci na svoje...KOSOVO i jos stosta.
Pa mi vam saljemo gas ! A to sto ga ukrajinci maznjavaju, to vidite vi vidite s njima .U jedno mozete biti sigurni , gas kao i sve ostalo iz Rusije ,mora da se placa .Posto niko na planeti nema \'\'kila\'\' da bi nam otimao.Nismo mi Irak, pa da nam udju u kucu i otimaju Ukucajte na you tube....Anthem of Russia at the 2006 Victory Day Celebrations , prosurfajte malo... Pozdrav od Volodje , slovenskoj braci ! Vi ste Sloveni ?
zajebani istočni Srbi...sreća pa ovi \"zapadni\" nemaju takvu moć...
Dogovorite se, zivi bili, sto prije :)
ukraina je kriva a rus je zavrno pipu hehehe tipicno sprski nismo mi :) LOL
kuci pa razgovaraj. ovo je klasicno ucjenjivanje preko ledja drugh...
poceo rus da kenja!
nije dobro