Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debelo navijam za Izrael.Samo deri gamad dok ih ne potamanite.GO ISRAEL!
Da nije tragicno bilo bi komicno,vise protestvuju newyoski cifuti i pariski katolici protiv ovog genocida nego braca "muslimani" iz komsiluka...mi k'o da navijamo da nas nestane s lica planete!?
pokusavs me ubijediti da izreal vrsi genocid nad palestincima. To nije potrebno, ja sam VEC ubijedjen da izraelci vrse genocid nad palestincima. To je svakome covjeku sa malo mozga jasno.
oprosti, ovome nije bilo mjesto ovdje
SVAKI PUT KADA IZRAEL HOCE NEKU CETVRT BOMBARDOVATI GDJE IMA HAMASOVE VOJSKE I RAKETA, ONI OBAVIJESTE CIVILE DA SE UDALJE, ALI HAMAS NEDA LJUDIMA DA ODU, I NIKADA NIKO NE POKAZUJE NITI SLIKA HAMASOVE VOJNIKE, JER TO JE SMRTNA PRESUDA
STA CES, ONO STO NE ZELIS DA VIDIS I CUJES NECES NIKADA NI VIDJETI NI CUTI
Ispravite naslov, nije tamo sukob. Tamo je agresije, genocid, ubijanje - sve, samo ne sukob
ко је први почео?!
tatacusak ubio te pljusak, a ako je agresija samo sa jedne strane zasto druga strana ne prihvata sporazum-prekid vatre