Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt cionistima i fašistima! Ćivjela sloboda i život! Živio Otpor!
Živjela*
ma pobit do zadnjeg muslimana, sta isis radi krscanima u iraku to je jel ok e neka sam ih rokajte
Mora doci i Izraelu kraj prije ili kasnije... Valjda ce prije vec kasnije al poraz im je zagarantovan
Nadam se da ce na kraju operacija IDF svaki Hamas terorista biti likvidiran . Smrt Islamskim Teroristima . Zivjela Demokratija i Sloboda . Izraelu BiH je uz vas osim Dzihadlija iz nazadnog dijela Federacije ili slikovito http://s16.postimg.org/53t2o5col/bosnjakistan.jpg
koja tebe picka rodi nakarado vlaska
Ja zavidim Srbima !!!! Srbi su nabili strah i komplekse Balijanderima da ih i kad spavaju vide kao ovaj adolfhimler :)))) Ebem ti zivot kad ti Moosnje sa nikom adolfhimler ( Povezao balijac Adolf Hitler i Heinrich Himmler ) kaze nesto :)))) @piljugsilvestre hahaha hajde mars na koridu i odklanjaj pa udri sa Refkinim Ahbabima . Sta ima pogano pozeliti smrt jednoj teroristickoj organizaciji kao Hamas ? O kakvoj djeci bolesnice pises ? Ja spominjem i zelim smrt svakom islamskoteroristickom govnetu Hamas-a http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas Procitaj konju Moosnjacki ko je Hamas i da su ga i Egipat i Jordan cak proglasile kao TERORISTICKU ORGANIZACIJU Hajde sad mars zatucani na klanjanje Erdoganu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
JUDEN RAUS..........SIEG HEIL..............
http://s2.postimg.org/nbdjzrf1l/musu_dere.jpg
Citav svijet suti i gleda,bemti citav svijet a posebno UN i zapadna hovna,zaboravih gaconje,tamo je svaka palestinska kuca meta,jedino je nad Muslimanima dozvoljeno ciniti Genocide....
Nije mi jasno sav arapski svijet ovo gleda i nista,nista ne poduzima a sve neki vjernici i muslimani.Naravno balijska posla samo nek mene ne diraju.E pa mater vam jebem balijsku docice red i na vas pa cemo svi gledati i sutiti.
Mi smo 91 i 92 svi uzeli oružje da se branimo. Pola starog grada je bilo na trebeviću bez ikakvog oružja. Ovi cionisti istrebljuju arape a oni sjede po kućama i skloništima. Ma il hadžija il bos, vidiš da nema dogovora.
Majku vam natakarim LAZOVSKU IZRAELSKU, POGINULO JE 66 IZRAELACA OD TOGA 64 VOJNIKA!!!!!!!!
Kada spomenemo Hitlera trba ustati i odati postovanje tom covjeku jer je bio sto godina ispred ostatka svijeta,jedan vizionar koji je davno shvatio koja su govna cifuti. Svaka cast za ausvic.Jedina zamjerka: nije posao zavrsio do kraja.
Treba podhitno poslat' još jednu jedinicu BH bandita i djecoubica da pomognu Amerima u Avganistanu
Ja sam se zavjetovo da ako bude ubijen neki od naših Bošnjačkih pasa u Avganistanu da ću prisustvovat njegovoj saharani i oskrnavit je. To ne važi sa Srbe i Hrvate za njih imam poštovanje.