Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su jevreji učili od srba i hrvata kako rušiti džamije ili je bilo obrnuto, pitanje je sad...
@lažljivi pedokatoliče Za vrijeme mrskih Osmanlija u Sarajevu su građene i katoličke i pravoslavne crkve, primili smo sefarde koje su kršćani protjerali i oni napraviše sinagoge. Ali ništa čudno od tebe i takvih koji su se poistovjetili sa jevrejima cionistima i njihovim nedjelima, jer ste po nedjelima isti, ubice, rušitelji, genocidaši i ista vam je mržnja u srcu prema islamu i muslimanima, ali na vašu žalost mi smo tu, živimo, jačamo, sa munara obnovljenih opet se ezan čuje, opet se u njima klanja Jednom Stvoritelju...
Čemerno je to što drugi osjećaju neku duševnu satisfakciju kad poruše vjerski objekat. Islam živi u duši vjernika, i on je neporušiv i vječan. A cigla, malter, blok i pjesak je zamjenjiv, nadoknadiv i uvijek će tako biti!
Izraelci kopaju ispod dzamije El-Aksa, Cionisti su otvoreno priznali da im je namjera srusiti dzamiju El-Aksa i da na njeno mjesto "ožive Solomonov hram"
лепа сцена, мада морам рећи, фотографије мањкају на уметничком изразу....
Koliko ti treba da cekicem i djetlom ugraviras ove znakove u komentar?
деспрерадос👉👌