Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko sam ja shvatila iz prepričavanja vjernika, valjda prvo treba da obezbijedi uslove, da bi doveo drugu i treću ženu.. Opet primjena vjerskih običaja na baterije, a ispaštaju najneviniji, djeca koja odrastaju u totalnoj neimaštini i bijedi, a preslatka su..
Konj neki nepismeni a ima ih taki koliko hočete. Borio bi se on i za goli opstanak čak da živi u Švicarskoj i da živi od poštenog rada e ne od socijale, a kamoli u Gazi sa 3 žene i 19 djece. Tu treba svaki dan samo za on najophodnije minimum 100-200 eura, pa i sa ljekarskom plačom bi jedva sastavio kraj sa krajem.
sa tri zene i 19 djece zivi i sta sada treba ga zaliti napravio sirotinju i ja da ga sada zalim to je grijeh praviti djecu a nemas im sta dati jesti seljacina neobrazovana vecinom se to desava kod neobrazovani ljudi
Pravi se našao da komentariše nečiju obrazovanost. :D Života ti, jesi li kad čuo za veliko slovo, afrikate, tačku ili zarez?
nisam u skoli da ti pisem tocku i zarez jesi shvatio recenicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al jevreji sire svoja naselja na palestinskom tlu...
Najbogatiji ljudi na svijetu su ovi arapi generalno gledano,ali i najsiromašniji. Pa hoćete li te novce nositi sa sobom na onaj svijet pihh...
E đe si Nobelovče Obama crni Ugleša i đe je katarski magarac Khalifa Al Thani?