Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jablanica, 2030.: Dajder mi 500 grama laboratorijske janjetine ispod saća. :)
I onda ideeee super sigurna nuklearna bombaa 😁😁
Bolesnik
nemoj molim te ništa da pipaš...... :(
Dosadan si Bile Gejčeee!!!
Nuklearna energija je vec "super" sigurna. U svakom slucaju bolja za prirodu od bilo koje druge vrste energije.
Samo ti odje*i lazni filantrope i uhvati se svog posla
Ima 67 godina a izgleda duplo starije nego Joe Biden koji ima 90 godina. Izgleda da se od briganja previse o planeti stari duplo.
Lik je pedofilcina zesca kao i vecinski krug ljudi sa kojima se "druzi". - I onaj papa sto je riknuo nedavno, pedofil sto posto - Samo mu pogledaj oci, ne kaze se bezveze "oci su ogledalo duse", ovo su globalni satanisti
gates u slobodno vrijeme cita knjigu kako cipovati i 24h pratiti prosjecnog bosnju
Kad korporacijski centri moći dopuste da energija ne bude predmet profita, nego ljudsko pravo svakog stanovnika zemlje, odnosno dok se ne odobri pravo na tvz. Energije nulte tačke, na Zemlji će biti p*zdarije i ratovi. A kako te p*zdarije i ratovi nažalost i vojno-industrijskim firmama omogućuju profit, bojim se da ćemo se na pravo na Energiju nulte tačke načekati.
Energija ljudsko pravo? Jesi je to ti licno napravio pa je tvoje pravo? Jaro lezihljebovicu, neko odere ghuzove dok radi da proizvede tu struju, a ti bi da ti je pravo, lezis ovdje i laprdas na klixu? Ae razguli ba!
Pa napravi sebi gnerator i eto ti besplatna energija. Mogu i solarni paneli.
Koja to nuklearna elektrana nije sigurna 🤣
kljucna cinjenica je jeftino..... znaci ti ces prodavat kartu za zivot na Zemlji je l da.....
Ovo je Biljoslav Srbin iz Teslića samo ne sme javno da prizna
Sad će naši Šabani da ga napadnu 🤣
...u vidu gasa koji ce oslobađat ljude briga