Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musolinijevi sljedbenici koji salju svoje sluge da proljevaju krv za njih, dozivjet ce jos jedan poraz u Džamahiriji! Smrt SAD i EU! Smrt imperijalizmu i fasizmu! Sloboda za sve porobljene narode svijeta!
Bravo Pukovnice, zbrisi ih! Uskoro ce ponovo krvozedne imperijalisticke svinje dolaziti u tvoj sator da te mole i dodvoravaju ti se za kapljiice nafte!
Nayebi im se mame GADAFI UDRI PLACENICKU STOKU I POKRENI KRIVICNI POSTUPAK PROTIV ITALIJE I FRANCUZA ZBOG MASAKRIRANJA LIBIJSKOG STANOVNISTVA ZA VRIJEME KOLONIJE .
Francuski diplomata zaze da je vrijeme da se brzo nesto preduzme zbog napada Gadafija.
Al-DZEZIRA ENGLIS UPRAVO PRIKAZUJE SNIMKE OBORENOG NEPRIJATELJSKOG AVIONA IZNAD BENGAZIJA.
Podrska Gadafiju
Bengazi-Prema izjavama ocevidaca jedan neprijateljski avion oboren je iznad grada.Nema zvanicne potvrde te vijesti.Gadafijeva atiljerija (jes da nije licno njegova nego ju je oteo od naroda ) tuce centar grada.U sinocnim napadima na grad bilo je mrtvih i ranjenih.KRVNIK JE ODLUCIO DA IDE DO KRAJA PA I PO CIJENU POTPUNOG PORAZA.NAJGORI MOGUCI IZBOR.
stoku, Gadafi!