Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj: Gaddafijeva seksi kćerka Aisha na prvoj borbenoj liniji. Pa vi niste normalni.
Ako je ovo tenk ja sam helikopter..
INACE ZA INFORMACIJU GADAFI IMA 134 SINA I 78 KCERKI 35 JE PRESLO NA STRANU ENGLEZA 12 JE UHVATILA CIA, 63 SU U AL-KAIDI...18 SINOVA SU BILI PILOTI KOJE SU OBORILE NATO SNAGE?!!?!?! ha ha ha....
Poderooo bi je ko djete čokolešnik
provale .. sexy pa ocajno.. bruka ste prava..
A šta ako primi metak???
Šta ovo od rata prave Špansku sapunicu
Kula Kraljevstva u Džedi - nova najviša građevina na svetu D. Milojković | 30. 03. 2011 god. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/244652/Kula-Kraljevstva-u-Dzedi--nova-najvisa-gradjevina-na-svetu
Pijescana oluja http://www.youtube.com/watch?v=YE-5fV7zipQ&feature=related Slike http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12897452 15:48 AFP Francuska ce poslati \"ambasadora\" na libijskom Bengaziju pobunjeničkih uporište, francuski AFP službeni govori novinska agencija. Viši diplomat - arapski govornik - ući će Libiji iz Egipta, rekao je dužnosnik. 15:58 BBC je Nick Springate u Libiji, kaže stotine automobila prevoze pobunjeničkih boraca prema istoku, daleko od Bin Jawada u smjeru Ras Lanufa. 17:45 Reuters Tri velika eksplozija se čula u Tripoliju. AFP dopisnik kaže eksplozije pojavio blizu Gadafijevog dobro čuvana boravka u Tripoliju. 18:32 Wefaq Media (Izravno iz M. te): Gadafi-ove snage su jako granatiranje različitim područjima M. te upravo sada .Revolucionari pripremaju za odbranu svoga grada i napad još jednom. Covjek u. bijen metkom iz snajpera iz Bengazija /2/19.211 god. u događajima u području Ahumaidp. http://www.youtube.com/watch?v=-x1UXXzctFY
14:13 AFP NATO je odgodio svoje preuzimanje operacija u Libiji. NATO će sada preuzeti kontrolu u 06,00 GMT u četvrtak - 24 sati kasnije nego prvi put kada je objavljeno. 14:38 Reuters -Vlada Ugande preuzela kontrolu nad Libijskim većinskm i udijelom u Ugandi Telecomu u skladu s UN-ove sankcijama,kaze ministar tehnologije Aggrey Awori prenosi Reuters. 15:41 Al Jazeera English Švedska planira poslati do osam borbenih aviona-zrakoplova kako bi se provoditi ne-fly zone preko Libije, rekao je Fredrik Reinfeldt, švedski premijer. Oni neće pucati na Gadafijeve snage osim ako budu napadnuti. Karta- 28. mart vladine snage zaustavile pobunjenike zapadno unaprijed sa udarima iz tenkova i artiljerijske vatre. http://www.nytimes.com/interactive/2011/02/25/world/middleeast/map-of-how-the-protests-unfolded-in-libya.html
I ona i ova dvojica likova pravo lijepi.
naslov pobijedio hahahahahahahahahahah koga zanima sto je vama sexi aisha? xD
12:22 Telegraph UN-ova agencija za izbjeglice, UNHCR-a, upozorio je da broj brodova nošenje izbjeglica iz Libije su u nevolji u Sredozemnom moru,kazala je Melissa Fleming, glasnogovornica UN-a Visokog povjerenika. 13:23 ABC Obamina administracija ne isključuje naoružavanja libijske pobunjenika, američki veleposlanik pri Ujedinjenim narodima Susan Rice je rekao američki mreže ABC. 13:40 Direktno iz M. te Gadafijeva obalna straža brodova koji su napadali M. tu potpuno potonuli nakon zračnih udara koalicije iz mlaznjaka. Grad još uvijek je svjedočenje bombardiranja iz snage stacionirane u istočnom ulazu. Neki tenkovi su još uvijek prisutni u Tripoli ulici u toku i pitanje snajperista još nije riješeno. 14:00 Karl Stagno-Navarra , malteški novinar tweets: Libija ministar vanjskih poslova Mousa Kousa viđen s porodicom-obitelji, luggages u Tunisu.
BBC Nick Springate u Bin Jawadu izvještaj da je grad efektivno postala linija fronta. On može vidjeti borce oporbe na istočnoj strani grada i Gadafi snaga na zapadnoj strani. Oni su gađanje na svaki drugi, koristeći Katyusha rakete i artiljerijske granate. On kaže da on može vidjeti oko 500 ljudi i najmanje 100 vozila na pobunjenička strani. On kaže da nitko nije u kontroli Bin Jawada u ovom trenutku. 12:54 Reuters Gadafijeve snage napale pobunjeničke borce sa mitraljezima i iz raketne vatre u utorak, pozivajući panici, haotično povlačenje do grada Bin Jawada, svjedok je rekao za Reuters. Kao što je navala počela, pobunjenici skočio iza pješčane dine na vatru natrag, ali su odustali nakon nekoliko minuta, skočio na svoj pick-up kamiona i sped off cestom do Bin Jawada, oko 150 km (100 milja) istočno od Gadafijevog doma u gradu Sirtu.
AFP Oko 1, 000 izbjeglica iz Libije i Tunisa stigao na nekoliko brodova na talijanske otoke Siciliju i Lampedusa jutros, talijanske obalne straže kaže, prema AFP. Lampedusa je privukao oko 20.000 imigranata u posljednjih nekoliko sedmica.AP Američki State Department će uskoro poslati diplomatu Chrisa Stevensa u Bengazi \"da se uspostavi bolja veza\" s opozicijom Prijelaznim Nacionalnim vijećem. Stevensova \"misija ne predstavlja formalno priznanje opozicije kao predstavnika libijskog naroda, i njegova nejasna tačno kad će otići.\"Telegraph US Navy patrole avioni-zrakoplova, napad zrakoplova Thunderbolt i vođeni projektil razarač USS-Barry bavi libijske obalne straže brod Vittoria i dvije manje obrte nakon što je potvrdio izvještaje Vittoria i pratećih plovila su neselektivno gađanje na trgovačkih brodova u luci M. ta tokom ponedjeljka navečer.
Azuriranje 29.03.2011 god AFP Gadafi poziva za kraj \"barbarskih ofenziva\" u pismu upućenom međunarodnoj ovlasti sastanku u Londonu kako bi raspravljali o Libiji . BBC-a Ben Brown, u Ajdabiya, kaže da koalicija navodno pada propaganda za pro-Gadafi snage, govoreći im da ne poslušati naredbe i otići kući svojim porodicama-obiteljima. \"Ali, iz onoga što vidimo na terenu, snaga lojalnih Libijski vođa i dalje se bore\", kaže on. Reuters- Gadafi je snage pucale teškog naoružanja preko noći na cesti istočno od Sirt, prisiljavajući revolucionari natrag na Bin Jawad. Jedan borac, rekao je pro-Gadafi snage koriste rakete, rakete pogon bombe i oruzije srednjeg kalibra . AP 10:44 Libija ministar vanjskih poslova je u privatnom posjetu Tunis kasno u ponedjeljak, prema zemlji službena državna novinska agencija, a prenosi AP.
AP- US trezor je dao zeleno svjetlo za prodaju libijske nafte od pobunjenika koji drže teritoriju, rekavši pobunjenici nisu dio Gadafijevog režima te stoga nisu predmet američkih sankcija, novinska agencija AP izvještava. Reuters viceadmiral Bill Gortney, direktor vojske Zajedničkog stožera, rekao je novinarima USS Providence, jedna od tri američke podmornice stacionirane u Mediteranu za pokretanje napada na Muammara Gaddafije snaga, su se preselili na druge dužnosti. Al Jazeera English Amnesty International kaže da je od 30 blogera, politički aktivista i opozicijskih simpatizera nestalo u Libiji od kako su protesti počeli . Atef \'Abd al-Qader al-Atrash, blogger i otac dvoje djece, posljednji put je viđen kada je prisustvovao skupu u Bengaziju 17.februara- veljače. Relativna rekao Amnesty netko s zapadne libijski naglaskom odgovorio na njegov telefon i rekao: \"To je ono što se događa s onima koji bacaju kamenje na nas.\"