Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
, 11African plaćenika u. bijeno, 5 najmanje uhapseno, video i slike kasnije. Al Jazeera izvješća da je A. z-Z. awiyah pod obnovio zračne udare.pobunjenika u istočnom Libiji imaju regrupirana i kreće natrag prema B. in J. awadu nakon sto su snage lojalnih Gadafju i iz zasjede i da ih i. zbačena iz grada ranije u danu, svjedok samo izvan B. in J. awad izjavio je za Reuters. \"Postoji stalan tok pobunjenika i natrag prema zapadu B. in J. awadu.\" http://egyptday1.blogspot.com/2011/03/bin-jawad-now-in-rebel-hands.html
Pobunjenici se pojavljuje nestašica goriva. Sve to povećava njihovu anksioznost, kaže on.AFP izvještava da 15 ljudi je ozlijeđeno u sukobima u smeće Jawad jutros .John Simpson u Ras Lanuf kaže pobunjenih vojnika su tarifni zapadu i oko 45 km zapadno od Ras Lanuf ali on kaže da su trčanje u tvrđi otpor nego što su očekivali, a doživjeli do sada.AP sažima svoje novinari su vidjeli i žestoke borbe između Ras Lanuf i Bin Jawad: \"novinari svjedočili zraka napada helikopterima na pobunjeničkih snaga i teške borbe na tlu. Ratni avion i napao malu vojnu bazu u Ras Lanuf i uništila tri hangara i mali zgrade. Režima snage granatirale položaje pobunjenika u Ras Lanuf s raketama i topništva.
AFP-UZIVO (VIJESTI) http://news.yahoo.com/s/afp/20110306/wl_mideast_afp/libyamideastunrest slike iz libije -SA FRONTA OBOREN HELIKOPTER http://cryptome.org/info/libya-fight/libya-fight.htm Breaking: revolucionara pregrupiranje u pripremi da se oslobodi Al Wadi Al Ahmar na zapadu. 14:39 Almanara Media izvještaj iz Al Zawiya da revolucionari su porazili snage Gaddafi i u. bili njih 21, opljačkane 4 Land Cruiser nošenje protu-zrakoplov oružje osim tenkova i džipove.
a zabranili proteste u arabiji.... a onaj ahmednedzad kritikuje gadafja sto puca na svoj narod, a prosle godine pobio hiljadu iranaca na protestima.. kako je taj ISLAMSKI SVIJET LAZLJIV....