Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo on zato sto ih je paraguaj izbacio i nemaju larise riquelme
Građani BiH koji su preživjeli nesretni rat moraju dići svoj glas da se zaustavi agresija nad Libijom i tražiti objašnjenje od Predsjedništva zašto su tako glasali i u čijem interesu. Ako dopustimo da nas svjetske sile koriste kao paravan i pokriće za svoje prljave planove, pod izgovorom da je to daleko od nas i da nas se ne tiče, griješimo i to puno.
http://www.zliten17feb.org/ Alzentan and Bani Walid - Battle Hamada http://www.youtube.com/user/Al0lOl0lA 29-7-2011 Liberation of Al-Hawamed edit Alhawwamd http://www.youtube.com/watch?v=-3RvS0oSOO8 http://www.facebook.com/Zliten.Alhora Zliten-30.07.- http://www.youtube.com/watch?v=MxYp6_bo5RI&feature=player_embedded Libya rebels take Zlitan as RAF clears way after two-month struggle http://feb17.info/news/libya-rebels-take-zlitan-as-raf-clears-way-after-two-month-struggle/ Arab unrest casts a shadow over Ramadan- http://www.youtube.com/watch?v=xPqCzJ_hOnE&feature=player_embedded LIVE Libyan Unrest: August 1, 2011 Http://bit.ly/qIrrEH
Bravo Venecuelo vi ste jedini koji ste na pravom putu Neka vam Bog pomogne :D
Zivi i pobjedi Pukovnice, svi smo uz tebe protiv zapadnjackih lopova i bagré