Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Libija ce biti demokratska zemlja a Libijci nece imati ni za hljeb....
Istjeraj ih pukovničeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
majk.u im jeb.em nek puste vise covjeka na miru.. kre.teni mrtvi !
@Englez Sta tebe boli briga, ti si ionako Englez.
Birajuci izmedju dva zla ja bih izabrao ono manje a to je gadafi. Gadafi je nebitan u ovoj prici a jos manje da je podrzavao milosevica,ako je Gadafi podrzavao Milosevica sta su onda Pobunjenici? vjerovatno Babini iz V Kladuse. Ovdje je vise Prkos Inat i bijes jer zasto da francuska italija ili britanija muzu narod i otimaju naftu. Ja sada navijam za gadafija a kada gadafi najuri pljackase iz evrope i babine iz svoje zemlje koji unistavaju svoju zemlju zarad ulizivanja pljackasima onda cu navijat za nekoga ko ce da sudi Gadafiju naravno da je iz libije taj koji sudi mu.
Ne daj se Gadafi legendo. AMERICA = EVIL
gadafi izjavio; poslije sloma pobune, pobunjenici slobodno smiju ostati u libijskim zatvorima. hahahahah
\"Libija će biti slobodna demokratska islamska zemlja, koja će se zasnivati na standardima umjerenog islama, ukinuće ubistva civila i neće pljačkati svoj narod\", rekao je Jalil. to ce u ime demokratije ciniti USA.
OVaj alkoholicar je podrzavao milosevica i srbe dok su nas napadali mrzim ga
Ja lično mrzim sve vojnike svijeta!
http://www.youtube.com/watch?v=FL1_kyzK_XM&feature=player_embedded ponos srba ccccccccc
jbo tenis, ko gleda tenis? to njesra je postalo ruski sport, svaki teniser je nekekav rumunski cigan ili rus, ko to gleda? niko
i idi popij koje pivo, proslavi na pravi nacin...
@Srb-in http://www.youtube.com/watch?v=uiO9Fi6Odus&feature=related pitaj mamu za ovu pjesmu
@Srb-in u zabludi si...
ja Bosanac, Bošnjak, ne volim ni Engleze...
ovi sto su komentirali dosad su SVI srbi. jedini bosanac koji voli gadafija je onaj bosanac koji voli milosevica kojeg je gadafi podrzavao za vrijeme genocida