Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, TI SI dao ultimatum. Odavde iz Bosne si dao ultimatum. Nego, fataj se Libije pa tamo daji ultimatume. PS Šta ćemo ako nato zataji? Kako ćete jadni odna? Ti u Bosni ćeš lako...
@libijac šta ja libijac? Što nisi napadao libijsku ambsadu u Sarajevu, dok je Gadafi bio jak, nego si čekao da vidiš ko će da pobijedi. Eh, da, majstore, lako je iz BiH lajati, hajde paša tamo, u prve redove pa budi taj koji će ubiti Gadafija. Lako je tuđim k... glodinje mlatit a nato pomaže. Usput budu rečeno, zašto su ti psi krivi??? Jesi li i ti onaj koji provodi nasilje nad životinjama. Skupa je kazna za to djelo, barem u BiH.
Svim srce za Gadafija, nema povlačenja nema predaje !
Dželil je također rekao da su pokrenute istrage o institucionalnoj korupciji u Libiji. Jel´reko´ bosni ili libiji, valjda libiji, kod nas nista nece pokrenut, a i da pokrenu opet bi nam inspektori bili korupktivni i sve u krug.
Dali smo sedmicu Sirtu, Bani Walidu, Džufri i Sabi. Ova zadnja četiri uporišta gadafijevih štakora ćemo onako natanane ćeifiti. Šugavo pseto gadafi se sakrio u pustinji. dok pas laje, karavane prolaze.
lako se qrčit preko NATO-a. probajte napast bez njih